Sport

Toni Petrea a răbufnit la adresa unui jucător al FCSB-ului în derby-ul cu CFR Cluj! Gestul făcut de antrenorul roș-albaștrilor

Toni Petrea (46 de ani), antrenorul FCSB-ului, a avut o criză de nervi, în timpul derby-ului cu CFR Cluj, la golul egalizator marcat de Gabriel Debeljuh (25 de ani).
23.01.2022 | 21:57
Toni Petrea a rabufnit la adresa unui jucator al FCSBului in derbyul cu CFR Cluj Gestul facut de antrenorul rosalbastrilor
ADVERTISEMENT

Derby-ul FCSB – CFR Cluj a fost unul spectaculos, ambele echipe reușind să trimită mingea în poarta adversă. Însă, pentru Toni Petrea, confruntarea de duminică a fost una extrem de solicitantă, dovadă fiind criza de nervi pe care acesta a avut-o în timpul partidei.

Toni Petrea a răbufnit la adresa unui jucător al FCSB-ului în derby-ul cu CFR Cluj

FCSB a fost cea care a dechis scorul pe tabela de marcaj, în minutul 24, printr-un gol splendid marcat de tânărul Octavian Popescu.

ADVERTISEMENT

12 minute mai târziu, Gabriel Debeljuh a restabilit egalitatea, motiv pentru care Toni Petrea a avut o criză de nervi. Camerele TV au surprins momentul în care antrenorul FCSB-ului a aruncat cu o sticlă de apă.

Apoi, Toni Petrea a strigat la Ovidiu Popescu: „De ce a trebuit să faci fault acolo?!”. Totodată, tehnicianul roș-albaștrilor a scăpat o înjurătură.

ADVERTISEMENT

Nemulțumirea lui Toni Petrea, față de Ovidiu Popescu, a fost reprezentată de faptul că fundașul FCSB-ului a comis faultul care a precedat golul marcat de Debeljuh.

toni petrea fcsb cfr cluj
Sursa foto captură Telekom Sport

Octavian Popescu, schimbat în debutul reprizei secunde

Octavian Popescu a marcat un gol demn de jocurile video în prima repriză a derby-ului FCSB – CFR Cluj. Ba mai mult, în debutul reprizei secunde, acesta i-a trimis o pasă perfectă lui Andrei Dumiter, care a fost cât pe ce să înscrie.

ADVERTISEMENT

Deși a avut o evoluție foarte bună, Octavian Popescu a fost schimbat, în minutul 47, cu Valentin Gheorghe.

În debutul reprizei secunde, Toni Petrea a făcut alte două înlocuiri: Andrei Dumiter, în locul lui Claudiu Keșeru, și Paulo Vinicius, în locul lui Denis Haruț.

ADVERTISEMENT

În prezent, FCSB se află pe locul 2 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 48 de puncte obținute după 22 de meciuri jucate.

Trupa lui Toni Petrea o va întâlni pe Dinamo, în deplasare, în următoarea etapă din Liga 1. Meciul este programat duminică, la ora 20:00, pe stadionul „Dinamo”.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,62 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT