Toni Petrea, după remiza FCSB-ului cu Sepsi: „Titlul e un obiectiv realizabil!” Ce spune despre Dennis Man

Bogdan Ciutacu   
în FCSB
21/12/2020, 23:28
Toni Petrea, după remiza FCSB-ului cu Sepsi: „Titlul e un obiectiv realizabil!” Ce spune despre Dennis Man
Toni Petrea a vorbit despre titlu: „E realizabil! Dennis Man poate face fata la orice echipa din strainatate!"

Toni Petrea este mulțumit de cum a încheiat FCSB anul și crede în șansele echipei la titlu. În plus, consideră că Dennis Man poate juca la orice echipă din străinătate și are mare încredere în capacitățile sale.

Deși jucătorii săi au greșit decisiv la golul marcat de cei de la Sepsi, Toni Petrea este mulțumit de cum a arătat echipa în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1, mai ales că FCSB a avut probleme mari cu cazurile de COVID-19, dar și cu destule accidentări, cea mai recentă fiind cea a lui Florin Tănase.

Antrenorul lui FCSB a vorbit și despre campania de achiziții din această iarnă, mai ales că Sergiu Buș este în continuare accidentat și mai sunt extrem de multe meciuri de disputat, în retur, play-off și Cupa României.

Toni Petrea acuză starea gazonului de la Mogoșoaia: „Terenul nu ne-a avantajat. Alta e viteza noastră de joc”

„Un meci foarte aprig disputat. Ne așteptam. Am început meciul crispat, ne-am revenit pe parcurs, dar rezultatul e echitabil. Terenul nu ne-a avantajat. Putea fi altfel viteza noastră de joc. Suntem pe primul loc, avem retur, play-0ff. Sunt multe puncte puse în joc.

La faza golului lui Sepsi, băieții au crezut că a ieșit mingea afară. A fost un moment de neatenție, dar am avut reacție și atitudine. Au făcut efort mare, mai ales că am avut meci greu la Craiova. Eu sunt mulțumit.

S-a văzut și acum și la Cluj că sunt echipe cu jucători cu experiență, care știu să rupă jocul și să preseze. Trebuie să facem o analiza bună și vom vedea ce e în continuare. În tensiunea meciului am zis că a fost penalty la Octavian Popescu. Nu vreau să comentez arbitrajul. Cred că avem arbitri buni, A fost un conflict între Crețu și Grozavu și am încercat să intervin să îl aplanez.

Toni Petrea crede că FCSB poate cuceri titlul de campioană și a pregătit deja programul de antrenamente pentru vacanță

Titlul e un obiectiv realizabil, dar sunt multe meciuri și puncte. Trebuie să tratăm fiecare meci cu seriozitate și concentrare. Ținând cont de situația prin care am trecut cu COVID-19 e ok. Cu puțină atenție puteam lua mai multe puncte. Dennis a avut o ascesiune bună și e în formă bună. Poate face față la orice echipă, chiar și în străinătate. Să fie sănătos și să dea maximum.

Să vedem situația lui Sergiu Buș, când poate reveni,. Deja le-am trimis programul de antrenamente pentru vacanță, iar de pe 2-3 ianuarie să ne pregătim centralizat. Să vedem ce soluții mai putem găsi. Nu am avut timp să mă gândesc sincer, pentru că a fost un final de an greu și cu multe meciuri. O luptă acerbă! Un campionat cu echipe despărțite de doar câteva puncte. Rezultatele suprinzătoare au venit și pe fondul problemelor cauzate de pandemie. Va fi un campionat foarte disputat.

Era loc și de mai bine, dar ținând cont de tot ce s-a întâmplat sunt mulțumit. Au fost câteva sincope, dar când vezi că am marcat atâtea goluri, e clar că suntem pe un drum bun, chiar dacă am primit și niște goluri”, a declarat Toni Petrea, antrenorul FCSB-ului.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 1,50 este cota pentru „FCSB deschide scorul”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×