Fotbal intern

Toni Petrea, anunț îngrijorător pentru fanii FCSB: „Ne dorim Supercupa, dar obiectivul principal e campionatul”. Video

14.04.2021 | 16:17
Toni Petrea anunt ingrijorator pentru fanii FCSB Ne dorim Supercupa dar obiectivul principal e campionatul Video
ADVERTISEMENT

CFR Cluj şi FCSB se înfruntă în Supercupa României. Înaintea partidei, Toni Petrea, antrenorul roş-albaştrilor, a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre importanţa meciului.

CFR Cluj – FCSB se va disputa joi, 15 aprilie, de la ora 19:00, pe stadionul „Ilie Oană“ din Ploieşti. Arbitrul întâlnirii este Radu Petrescu, asistat de Mircea Mihail Grigoriu şi Mihai Marius Marica. Clujenii au cerut testare anti-doping pentru acest meci.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea are amintiri frumoase de la Ploieşti, unde a câştigat singurul trofeu din cariera sa de antrenor, Cupa României în sezonul precedent.

Toni Petrea: „Ne dorim să câştigăm Supercupa, dar obiectivul principal e campionatul“

„E un meci în urma căruia poţi să câştigi un trofeu. Orice antrenor, orice jucător îşi doreşte să câştige trofee. Pentru noi este un obiectiv. Încercăm să ne ridicăm la nivelul jocului, la nivelul adversarului. Întâlnim o echipă foarte bună, care va veni ambiţionată după ultimul rezultat direct din campionat. Va fi un meci diferit pentru că se va decerna un trofeu, dar ambiţiile şi orgoliile sunt la fel de mari.

ADVERTISEMENT

Ne dorim să repetăm jocul din martie şi să câştigăm trofeul. Nu ştiu dacă aş da o victorie în play-off pe una în Supercupă. Sunt competiţii diferite, e greu să facem comparaţii. Obiectivul principal e campionatul.

Din păcate, nu ne putem baza pe Miron şi Olaru timp de două, trei săptămâni. Sperăm să revină mai repede, pentru că sunt jucători importanţi pentru echipă. Cei care îi vor înlocui trebuie să o facă bine, ca  să nu sufere jocul sau rezultatele. 

ADVERTISEMENT

Se discută mult pe marginea arbitrajului. Nu îmi place să vorbesc despre asta şi încerc să le insuflu şi jucătorilor acest lucru. VAR-ul ar fi o soluţie foarte bună pentru toată lumea.

Am amintiri frumoase pe stadionul de la Ploieşti, după ce am luat Cupa României acolo. Ar fi frumos pentru noi, pentru mine, să ne întoarcem cu un nou trofeu“, a declarat Toni Petrea înaintea partidei de Supercupă cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase: „Nu credeam că se va mai juca“

Florin Tănase, căpitanul lui FCSB, l-a completat pe antrenorul său în conferinţa de presă. Decarul roş-albastru a spus că nu credea că Supercupa se va mai juca, dată fiind situaţia pandemică. Tănase a mai precizat că şi-ar dori trofeul, mai ales că ar da un plus de moral echipei, înainte de startul play-off-ului.

„Îmi doresc foarte mult să câştig un trofeu cu Steaua. Ar fi important pentru noi şi pentru suporteri, dar şi pentru moral. Urmează un play-off dificil. Pentru noi, e un dezavantaj că nu avem un lot numeros ca ei. Va fi un meci greu, o finală. Sperăm ca la final să ridicăm cupa. 

Ţinând cont de vremurile pe care le trăim, mă bucur că se joacă Supercupa. Nu credeam că se va mai juca. Nu e important că jucăm la Ploieşti. Fiecare meci e diferit, dar poate ne va purta noroc, să luăm încă un trofeu.

Cu siguranţă, ar fi un avantaj moral în play-off, un trofeu câştigat îţi aduce un plus de încredere, mai ales într-un duel cu CFR. Sperăm să câştigăm, ca în ultimul meci, şi să repetăm aceste victorii şi în play-off“, a completat căpitanul Florin Tănase.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,88 este cota pentru „FCSB câştigă Supercupa”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT