Fotbal intern

Toni Petrea, avertisment pentru fotbaliști înainte de FCSB – Gaz Metan: ”E mult mai dificil decât pare”

06.03.2021 | 13:50
Toni Petrea avertisment pentru fotbalisti inainte de FCSB  Gaz Metan E mult mai dificil decat pare
ADVERTISEMENT

FCSB o va înfrunta pe Gaz Metan Mediaș, duminică, iar antrenorul Toni Petrea se așteaptă la o întâlnire dificilă pentru echipa lui, în ciuda faptului că ardelenii nu au mai câștigat de trei etape.

FCSB nu se va baza pe Florinel Coman, suspendat, nici pe Dragoș Nedelcu, nerefăcut după accidentarea din debutul jocului cu Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Roș-albaștrii sunt lideri în clasamentul Ligii 1, la egalitate de puncte cu CFR Cluj, astfel că trupa lui Toni Petrea nu își permite nici un pas greșit în ultimele cinci etape ale sezonului regulat.

Toni Petrea: ”Gaz Metan, o echipă omogenă și experimentată”

Tehnicianul liderului campionatului a enumera câteva dintre atuurile ardelenilor. Petrea spune că omogenitatea lotului și experiența jucătorilor adverși pot fi decisive.

ADVERTISEMENT

”E un joc mai dificil decât pare la prima vedere. Gaz Metan este o echipă omogenă, experimentată, vin după un meci pierdut acasă și mă așteptă să vină la noi extrem de motivați, nu cred că au probleme de lot și bănuiesc că scopul este să producă o surpriză”, a declarat Toni Petrea.

Dacă medieșenii nu au mai câștigat de la începutul lunii februarie, FCSB pare să fi depășit perioada mai puțin fastă și a înregistrat două succese în ultimele apariții în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Final greu de sezon regulat pentru FCSB

Pentru roș-albaștrii, finalul sezonului regulat este mai mult decât incandescent. Trupa lui Toni Petrea le va înfrunta și pe Universitatea Craiova și pe CFR, acasă, iar în deplasare are meciuri cu UTA și Sepsi, echipe care luptă pentru accederea în play-off.

”Le-am atras atenția jucătorilor mei că mai sunt cinci meciuri din sezonul regulat și trebuie să fim concentrați. Când va începe play-off-ul ne vom axa pe acele jocuri.

ADVERTISEMENT

Orice punct e foarte important și orice joc trebuie tratat cu maximă seriozitate și la victorie. Pe cât posibil vrem să terminăm sezonul regulat pe primul loc. Ar fi un lucru bun pentru noi, alt moral am avea, dar nu este un lucru decisiv”, a mai spus Petrea.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaș: 2,05 este cota pentru „sub 2,5 goluri în meci”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT