Sport

Toni Petrea, avertisment pentru jucători înainte de FCSB – FC Argeș: ”Să aibă atitudinea corectă! Nu avem timp de grătare!”. Video

FCSB primește vizita echipei FC Argeș, iar antrenorul Toni Petrea le-a transmis jucătorilor să-i să trateze corespunzător duelul. Tehnicianul nu uită că în meciurile cu piteștenii s-au impus greu.
01.05.2022 | 15:07
Toni Petrea avertisment pentru jucatori inainte de FCSB  FC Arges Sa aiba atitudinea corecta Nu avem timp de gratare Video
ADVERTISEMENT

La două puncte în urma liderului CFR Cluj, FCSB este obligată să câștige toate meciurile până la finalul campionatului dacă vrea să ridice trofeul de campioană deasupra capului. Următorul obstacol este trupa din Trivale.

Toni Petrea: ”Nu ne lăsăm influențați”

Antrenorul roș-albaștrilor a mărturisit în cadrul conferinței de presă de dinaintea partidei cu FC Argeș că resimte presiunea finalului de sezon, dar este încrezător că echipa lui va obține punctele puse în joc, dacă fotbaliștii vor avea atitudinea corectă.

ADVERTISEMENT

”Va fi un meci dificil, dacă ținem cont și de ultimele două partide pe care le-am jucat împotriva lor, meciuri grele, câștigate cu greu. Tocmai de aceea vrea să le atrag atenția jucătorilor mei să aibă atitudinea corectă, pentru că sunt puncte importante pentru noi pe care trebuie să le câștigăm.

Jucătorii trebuie să înțeleagă că încă nu am realizat nimic. Nu trebuie să subestimăm valoarea adversarului. Au ajuns în play-off pe munca lor și sunt convins că va fi un meci foarte greu. Ei nu au nimic de pierdut și le reamintesc jucătorilor că am avut meciuri grele cu ei, cu siguranță vor încerca să ne învingă”, a spus Petrea în conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Antrenorul vicecampioanei a mai adăugat că încearcă să-și țină pe jucători cât mai concentrați la ceea ce au de făcut pe teren și să nu se lase influențați de discuțiile din afara acestuia. Petrea s-a referit la discuțiile despre posibilitatea de a juca în Ghencea meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă din Casa Pariurilor Liga 1.

”Noi ne vedem de treaba noastră, ne pregătim, nu ne lăsăm influențați de ceea ce se discută. Eu încerc tot timpul, și când pierdem un joc, și când îl câștigăm, să păstrăm un echilibru. Nu vreau să exagerăm cu entuziasmul, dar nici nu facem o tragedie dintr-un eșec.

ADVERTISEMENT

Suntem pe locul doi și avem de recuperat diferența de puncte care ne separă de primul loc. Există presiune pe fiecare dintre noi și nu vreau să vorbesc despre titlu. Deocamdată e important meciul cu FC Argeș, dar ne gândim la trofeu, pentru asta muncim, ne antrenăm zi de zi”, a mai spus Petrea.

Roș-albaștrii par resemnați că vor juca posibila ”finală” cu CFR Cluj la Buzău

Anton Petrea nu vrea să mai discute despre posibilitatea ca echipa lui să evolueze pe noul stadion Steaua și chiar este convins că meciul din ultima etapă, cu CFR Cluj, se va disputa la Buzău.

ADVERTISEMENT

Antrenorul roș-albaștrilor a comentat și posibilitatea ca FC Voluntari să evolueze în Ghencea și este convins că oficialii CSA Steaua nu ar aproba o eventuală cerere din partea ilfovenilor.

”Orice echipă poate să facă cerere să joace pe Ghencea, sau pe alt stadion. Ar fi interesant. Nu vreau să comentez acest lucru. Nu cred că ar putea să joace pe Ghencea.

Noi vom juca, foarte probabil, la Buzău, altă variantă care să fie bună și pentru noi și pentru spectatori nu avem”, a punctat Toni Petrea.

Întrebat dacă le va permite jucătorilor să facă un grătar în cantonamentul de la Buftea, pentru a sărbători tradițional ziua de 1 mai, Petrea a spus că nu se pune problema.

”Nu avem timp de grătare, să dea Dumnezeu să facem un grătar după terminarea campionatului. Sper să facem unul mare”, a comentat tehnicianul.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeş: 4,75 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT