Sport

Toni Petrea avertizează înainte de Saburtalo – FCSB: „Trebuie să fim foarte atenți și concentrați. Nu e cineva o favorită certă!”. Video

Toni Petrea a vorbit înainte de duelul dintre FCSB și Saburtalo, spunând la ce se așteaptă să vadă din partea jucătorilor săi, mai ales după remiza din campionat cu U Cluj, scor 1-1.
20.07.2022 | 20:45
Toni Petrea avertizeaza inainte de Saburtalo  FCSB Trebuie sa fim foarte atenti si concentrati Nu e cineva o favorita certa Video
Toni Petrea avertizează înainte de Saburtalo - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul vicecampioanei României consideră că nu mai există echipe favorite în competițiile europene și și-a avertizat jucătorii cu privire la concentrarea înaintea partidei.

Toni Petrea avertizează înainte de Saburtalo – FCSB

Toni Petrea și-a avertizat jucătorii înainte de partida dintre Saburtalo și FCSB, explicând că nu mai există echipe favorite certe în competițiile europene:

ADVERTISEMENT

„E primul meci pentru noi în Europa, în acest sezon, ne așteaptă o partidă dificilă, întâlnim o echipă care s-a calificat dramatic, la penalty-uri.

Chiar dacă au pierdut acasă, au câștigat în deplasarea, ceea ce ne pune pe gânduri să fim atenți dacă vrem să avansăm în competiție”.

ADVERTISEMENT

„Sper să ne ridicăm la nivelul partidei, vrem să controlăm jocul și să câștigăm încă din acest meci. Repet, vom avea un meci dificil.

Într-o competiție europeană nu cred că mai există favorite, pentru că s-au întâmplat de multe ori ca echipele așa-zise favorite să fie eliminate de echipe care nu anunțat mare lucru înainte de meci.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fim foarte atenți și concentrați. Nu e cineva o favorită certă!”, a mai spus Toni Petrea în cadrul unei conferințe de presă.

„Nivelul fizic nu e cel pe care eu mi-l doresc!”

Toni Petrea a continuat și a spus că nivelul fizic al jucătorilor săi nu este cel pe care și-l dorește, însă nu este îngrijorat, ținând cont că este abia începutul sezonului:

ADVERTISEMENT

„Am urmărit cele două jocuri ale adversarilor, am văzut că au folosit sistemele de joc, suntem pregătiți pentru orice se va întâmpla mâine pe teren și trebuie să ne raportăm la tot vor pune mâine adversarii noștri pe teren și să câștigăm meciul. 

Suntem la debutul sezonului, e normal să nu fim 100%, însă Saburtalo are deja două meciuri oficiale, noi am jucat un meci în campionat, care nu a fost atât de bun.

Nivelul fizic nu e la nivelul pe care mi-l doresc eu, dar e normal, fiind la început de sezon”.

„Normal, eu cred și toată lumea crede că noi suntem continuatoarea Stelei. Noi am fost în permanență în cupele europene, nu cred că se mai poate pune problema de așa ceva.

Au fost discuții, dar cred că cel mai curând se vor încheia”, a mai spus Toni Petrea.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,62 este cota pentru „2 solist” la Saburtalo Tbilisi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT