Fotbal intern

Fanatik a anticipat corect. Toni Petrea a băgat echipa a doua contra lui Dinamo! Coman și Tănase, rezerve. Update exclusiv

10.02.2021 | 18:50
Fanatik a anticipat corect Toni Petrea a bagat echipa a doua contra lui Dinamo Coman si Tanase rezerve Update exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo – FCSB este şocul optimilor de finală din Cupa României, meci programat să se joace miercuri, de la ora 20:30. FANATIK a aflat că Toni Petrea va folosi echipa a doua în derby-ul contra marii rivale.


UPDATE 10 februarie, ora 18:45 / FANATIK a anticipat corect garnitura de start pe care urmează să o folosească Anton Petrea în derby-ul cu Dinamo din Cupa României. Așadar, la partida din Ștefan cel Mare, vedetele Florinel Coman și Florin Tănase iau loc pe banca de rezerve, Andrei Vlad e continuare titular, iar în primul „11” se regăsesc nume precum cele ale lui Panțîru, Oaidă, Crețu sau Buziuc.

ADVERTISEMENT

Echipa de start a lui FCSB: Vlad – Crețu, Haruț, Nedelcu (c), Panțîru – Vînă, Șut, Perianu – Oaidă, Buziuc, Niță; Rezerve: Udrea, Miron, Coman, Vukusic, Tănase, Șerban, Ov. Popescu, Olaru, Pantea.


ȘTIREA INIȚIALĂ 10 februarie, ora 13:39:

Din informaţiile FANATIK, Toni Petrea a decis să folosească echipa a doua în Dinamo – FCSB, astfel că în primul „11” pentru derby vor intra jucători care au bifat minute mai puţine în ultimul timp.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea merge cu echipa a doua la derby-ul Dinamo – FCSB

FANATIK a aflat că Florinel Coman şi Florin Tănase vor începe pe banca de rezerve derby-ul Dinamo – FCSB din Cupa României. Decizia vine într-un moment în care liderul din Liga 1 a avut meciuri pe bandă rulantă, în sistemul mijloc de săptămână-weekend, iar oboseala a început să-şi spună cuvântul.

Cum echipa de bază va fi odihnită la derby-ul cu Dinamo, Toni Petrea va apela la jucători precum Ionuţ Panţîru, Vali Creţu, Răzvan Oaidă, Gabriel Simion sau Alex Buziuc.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă va face mai multe schimbări în primul “11”, Andrei Vlad va rămâne titular pentru Dinamo – FCSB. Rezerva acestuia va fi Mihai Udrea, portar care a debutat în tricoul „roş-albaştrilor” în returul semifinalei din sezonul trecut al Cupei României, când FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 1-0.

Cătălin Straton, rezerva lui Andrei Vlad în mod normal, este în stand-by. FANATIK a dezvăluit că FCSB ar trebui să plătească 10.000 de euro către Dinamo de fiecare dată când portarul ar fi folosit împotriva fostei echipe.

ADVERTISEMENT

Cu echipa de bază, FCSB a câștigat în „Ștefan cel Mare” și în urmă cu o săptămână

Dinamo și FCSB se află la cea de-a doua confruntare directă în decurs de numai o săptămână. Miercurea trecută, tot pe stadionul din Șoseaua „Ștefan cel Mare”, roș-albaștrii s-au impus la limită, cu 1-0, într-un meci contând pentru etapa a 22-a din Liga 1. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Florin Tănase în minutul 8.

Partida de săptămâna trecută dintre cele două mari a rivale a însemnat și debutul la FCSB al atacantului croat Ante Vukusic, vârful transferat pentru a umple golurile lăsate de plecarea lui Dennis Man la Parma și a lui Sergiu Buș în Coreea de Sud.

A fost cel de- al patrulea derby consecutiv câștigat de FCSB în fața lui Dinamo, performanță care nu s-a mai realizat din perioada 5 decembrie 2011 și 11 august 2013, când „roș-albaștrii” reușeau 5 victorii la rând.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,88 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT