Sport

Toni Petrea, cea mai bună veste înainte de FCSB – Universitatea Craiova. Un jucător de bază a scăpat de problemele medicale și va fi titular! Exclusiv

Florin Tănase nu a făcut deplasarea cu echipa națională în Israel, după ce a fost testat pozitiv la noul coronavirus. S-a refăcut la timp și va fi titular în partida cu Universitatea Craiova, în Liga 1.
29.03.2022 | 10:19
Toni Petrea cea mai buna veste inainte de FCSB  Universitatea Craiova Un jucator de baza a scapat de problemele medicale si va fi titular Exclusiv
Florin Tănase a fost decisiv pentru FCSB în foarte multe partide din acest sezon. Este golgheterul echipei, cu 11 reușite. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florin Tănase a ieșit negativ la coronavirus după ultima testare și a putut astfel să plece de la Mogoșoaia, unde rămăsese în izolare. Golgheterul FCSB este apt pentru partida crucială în lupta pentru titlu, împotriva Universității Craiova.

Florin Tănase nu a făcut deplasarea în Israel cu echipa națională după ce a fost testat pozitiv la noul coronavirus

Florin Tănase fusese anunțat pozitiv după testarea care a avut loc sâmbătă dimineață, în cantonamentul echipei naționale de la Mogoșoaia. La fel ca alți trei jucători din lotul lui Edi Iordănescu, Răzvan Marin, Alexandru Mitriță și Deian Sorescu. Plus secundul Florin Constantinovici.

ADVERTISEMENT

Toți cei cinci, la fel ca Mario Camora și Alexandru Maxim, și ei cu probleme medicale anunțate în exclusivitate de FANATIK, nu au putut face deplasarea spre Israel. Amicalul Israel – România este programat marți, de la ora 20:45.

Florin Tănase a ieșit din izolarea de la Mogoșoaia după ce a primit test negativ la COVID-19. Va putea fi titular la FCSB cu Universitatea Craiova

Vestea infectării lui Florin Tănase i-a pus în alertă maximă pe cei de la FCSB! Mai ales în condițiile în care urmează o etapă crucială în lupta pentru titlu. Echipa lui Toni Petrea va înfrunta în weekend Universitatea Craiova, duminică de la ora 19:00.

ADVERTISEMENT

Doar că Tănase a avut o formă foarte ușoară de COVID-19 și deja a fost testat negativ. A putut astfel să iasă din izolare de la Mogoșoaia și se va alătura programului de pregătire al FCSB. Vestea este una excelentă pentru Toni Petrea, care va putea conta pe golgheterul său contra Universității Craiova.

FCSB, probleme în partidele în care lipsește Florin Tănase. A pierdut puncte în ambele jocuri din 2022 în care “decarul” a fost indisponibil

Florin Tănase este și în acest sezon golgheterul FCSB. A marcat 11 goluri și a dat 5 pase decisive în cele 24 de apariții pe care le-a avut în Liga 1. Ultima dată când “Tase” nu a fost pe teren, FCSB a fost învinsă la Pitești de FC Argeș, 0-1. La partida din 3 martie, “decarul” FCSB era gripat.

ADVERTISEMENT

De altfel, FCSB a pierdut puncte la ambele partide din 2022 în care Tănase nu a fost pe teren. Prima a fost cea contra FCU Craiova, la începutul lui februarie, încheiată la egalitate, scor 2-2.

5,5… milioane de euro este cota de piață a lui Florin Tănase, conform Transfermarkt.de


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri în meci”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT