Fotbal intern

Toni Petrea confirmă FANATIK: Adrian Șut nu va mai juca în acest sezon!

09.05.2021 | 22:11
Toni Petrea confirma FANATIK Adrian Sut nu va mai juca in acest sezon
ADVERTISEMENT

Toni Petrea a confirmat informațiile FANATIK, conform cărora mijlocașul Adrian Șut a suferit o accidentare gravă și nu va mai juca în acest sezon.

Antrenorul celor de la FCSB a vorbit într-o conferință de presă premergătoare partidei cu Academica Clinceni despre ultimele probleme de la echipă, dar și despre oboseala acumulată de jucătorii care au mers să joace la echipa a doua.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Adrian Șut, Toni Petrea mai are probleme cu Andrei Miron și Darius Olaru, care nu sunt 100% refăcuți după accidentări, în timp ce Ionuț Panțîru poate lipsi nouă luni de zile.

Toni Petrea confirmă Fanatik: sezonul s-a încheiat pentru Adrian Șut

FANATIK a anunțat în exclusivitate faptul că Adrian Șut nu va mai va evolua în acest sezon din Liga 1, după ce jucătorul a suferit o accidentare la ligamentele piciorului stâng și ar putea lipsi până la patru luni.

ADVERTISEMENT

Dacă Șut nu va opta pentru operație, ci pentru „lipirea” ligamentului, jucătorul va sta mai mult pe bară, dar șansele ca accidentarea să îi recidiveze sunt mult mai mici: „E o situație mai complicată la Adrian Șut. Are și o problemă mai veche la genunchi. Să vedem dacă se va ajunge la operație”, a anunțat antrenorul FCSB-ului.

Toni Petrea a vorbit despre situația lui Adrian Șut înainte de meciul cu Academica Clinceni: „Nu știu exact detalii despre perioada lui de recuperare și ce se va întâmpla în viitor. Cert e că pentru sezonul ăsta nu ne vom mai putea baza pe el”, a mai explicat acesta.

ADVERTISEMENT

Adrian Șut s-a accidentat în meciul cu CFR Cluj

Mijlocașul lui FCSB trebuia să fie menajat în partida cu CFR Cluj, însă a fost trimis pe teren în minutul 35 al partidei după ce Simion a avut o prestație slabă și a luat un cartonaș galben.

Adrian Șut a resimțit dureri la genunchi, unde a avut o accidentare mai veche, și a intrat pe teren cu infiltrații. Mijlocașul FCSB-ului a avut un ghinion teribil în minutul 80 al partidei, când a vrut să degajeze în forță o minge din careu, dar l-a lovit în picior pe Ciprian Deac, la o fază la care arbitrul putea dicta penalty. El a căzut ca fulgerat și a avut dureri foarte mari.

ADVERTISEMENT

Adrian Șut are 22 de aniși este evaluat la 600.000 de euro, conform transfermarkt. El a jucat 27 de meciuri pentru FCSB în acest sezon, cu care mai are contract până pe 30 iunie 2023.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica Clinceni: 1,62 este cota pentru „1 și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT