Sport

Claudiu Keșeru – Toni Petrea, un nou conflict la FCSB? „Dacă n-are o exprimare grozavă, trebuie să se pregătească mai bine”

Toni Petrea a surprins în minutul 59 al meciului dintre FCSB și FC Botoșani, atunci când l-a schimbat pe Claudiu Keșeru cu Constantin Budescu. Atacantul a fost vizibil supărat, iar antrenorul a comentat decizia.
21.11.2021 | 23:52
Claudiu Keseru  Toni Petrea un nou conflict la FCSB Daca nare o exprimare grozava trebuie sa se pregateasca mai bine
ADVERTISEMENT

Anton Petrea a revenit cu o victorie spectaculoasă pe banca lui FCSB. Vicecampioana României a învins-o cu 3-1 pe FC Botoșani, deși, la pauză, moldovenii au condus cu 1-0.

La scurt timp după ieșirea de la cabine, mai exact în minutul 59, noul antrenor al roș-albaștrilor a făcut o schimbare destul de surprinzătoare. Petrea a preferat să joace fără vârf clasic, l-a scos din teren pe Keșeru și l-a aruncat în luptă pe Constantin Budescu.

ADVERTISEMENT

Anton Petrea a explicat decizia înlocuirii lui Claudiu Keșeru din meciul cu FC Botoșani

În momentul ieșirii de pe teren, Keșeru a afișat grimase de nemulțumire, iar antrenorul lui FCSB a comentat atât decizia sa, cât și gestul atacantului.

„Avem un lot foarte valoros. Nu contează cine intră de la început, cine pe parcurs, toți trebuie să-și facă treaba și datoria”

ADVERTISEMENT

E normal să fie supărat (n.r. – Keșeru), înseamnă că ceva nu i-a convenit. E important ca toată lumea să înțeleagă că suntem o echipă. Să tragem toți în aceeași direcție!

Chiar dacă un jucător nu are o exprimare grozavă, trebuie să se pregătească mai bine și să facă un joc mai bun data viitoare”, a declarat Toni Petrea, după FCSB – Botoșani 3-1.

ADVERTISEMENT

Schimbarea lui Petrea s-a dovedit extrem de inspirată. Budescu a făcut un joc foarte bun în repriza a doua, oferind chiar și o pasă de gol la reușita de 2-1, care i-a aparținut lui Ianis Stoica.

„Budescu e un jucător experimentat, nu cred că e afectat de criticile patronului, ale antrenorului sau ale jurnaliștilor. Își face treaba pe teren”
bătălia cu CFR pentru titlu: „Experiența lor contează foarte mult.

ADVERTISEMENT

Sper să ne apropiem însă de ei și să recuperăm din ecart. Sper să ne batem pentru primul loc până la final”, a adăugat antrenorul lui FCSB.

Pentru FCSB urmează un meci extrem de greu în etapa a doua a returului. Roș-albaștrii vor juca pe terenul Universității Craiova, echipă care a pierdut în această rundă, scor 2-3, cu FC Argeș.

FCSB e pe locul 2 în Liga 1, cu 34 de puncte, opt mai puține decât CFR Cluj și șase mai multe decât adversara din runda următoare, U Craiova.

  • 9 meciuri, 4 goluri și 2 pase de gol, acestea sunt cifrele lui Claudiu Keșeru de când a revenit la FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 3,25 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT