Sport

Toni Petrea, cu gândul la CFR Cluj înainte de Sepsi – FCSB: „Sperăm să se încurce! Nu este plăcut să fim pe locul 2!” Video

Toni Petrea (46 de ani), antenorul FCSB-ului, a prefațat partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe, care contează pentru etapa a 21-a din Casa Pariurilor Liga 1.
18.12.2021 | 13:34
Toni Petrea cu gandul la CFR Cluj inainte de Sepsi  FCSB Speram sa se incurce Nu este placut sa fim pe locul 2 Video
ADVERTISEMENT

Meciul Sepsi – FCSB va avea loc duminică, la ora 20:30. În prezent, Sepsi se află pe locul 10 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 25 de puncte obținute după 20 de meciuri jucate, iar FCSB se situează pe locul 2, cu 46 de puncte.

Toni Petrea, cu gândul la CFR Cluj înaintea partidei cu Sepsi

Tehnicianul FCSB-ului se așteaptă la o partidă grea contra celor de la Sepsi, însă nu concepe altceva decât o victorie din partea echipei sale.

ADVERTISEMENT

Totodată, Toni Petrea este cu gândul la liderul CFR Cluj, despre care spune că speră să se încurce în meci cu FC Argeș.

„E o partidă în deplasare, cu o echipă bună, cu un antrenor bun, care nu a mai pierdut de câteva etape. Asta înseamnă că au un joc destul de bun și trebuie să fim atenți.

ADVERTISEMENT

Mergem acolo încrezători, vrem să continuăm seria bună a rezultatelor noastre și să ne întoarcem cu o victorie. Știm că nu va fi ușor, va fi un meci disputat.

Au și ei obiectivele lor, vor să acceadă în play-off, așa că mă aștept la un joc foarte disputat. Noi plecăm cu gândul la victorie de fiecare dată, mai ales în situația în care suntem noi acum, că trebuie să venim din urmă”, a declarat Toni Petrea, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea: „CFR încearcă să practice un fotbal cât mai spectaculos!”

„Pentru noi, într-adevăr, nu este prea plăcut să tot câștigăm și să fim tot pe locul 2, la aceeași distanță de puncte de CFR. Cred că la orice joc se poate întâmpla orice, indiferent de adversar, pentru că nu este o știință exactă.

Sperăm să se încurce ei (n.r. CFR Cluj), dar vreau ca noi să menținem ștacheta ridicată și să continuăm seria de victorii. Credeți că, dacă va veni alt antrenor la CFR, se vor schimba obiectivele lor de performanță?

ADVERTISEMENT

Într-adevăr, e un antrenor important, care și-a lăsat amprenta asupra evoluțiilor echipei. Jucătorii CFR-ului cred că au puterea să se lupte în continuare la campionat. În ultima vreme, CFR încearcă să practice un fotbal cât mai spectaculos.

Nu mă uit mai atent la Nicolae Păun, mă uit la jucătorii noștri. Acestea sunt discuții care nu cred că-și au rostul acum, pentru că noi ne concentrăm la ceea ce avem de făcut”, a mai spus Toni Petrea.

Toni Petrea a revenit pe banca FCSB-ului, în această toamnă, după plecarea lui Edi Iordănescu.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 2,30 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT