Toni Petrea, despre revenirea lui Reghe la FCSB: “Nu mi-am permis să deranjez”

Marian Popovici   
în FCSB
27/10/2020, 00:29
Toni Petrea, despre revenirea lui Reghe la FCSB: “Nu mi-am permis să deranjez”

FCSB a spulberat cu 5-0 pe Hermannstadt în etapa a 8-a și a urcat pe locul doi în campionat. Roș-albaștrii nu au avut milă de echipa sibiană și a dat cele mai multe goluri în actuala stagiune într-un meci. 

Dennis Man a devenit lider solitar al golgheterilor din Casa Pariurilor Liga 1 cu 7 goluri înscrise până acum. Sergiu Buș a spart și el gheața la FCSB și a marcat primul gol la noua sa echipă. Cristea, Moruțan și Tănase au înscris și ei.

Toni Petrea s-a declarat mulțumit de prestația jucătorilor săi la finalul confruntării:

Toni Petrea, despre revenirea lui Reghe la FCSB: “Nu mi-am permis să deranjez”

“Sunt preocupat de un joc ofensiv, îmi place. Pe Buș l-am schimbat la pauză pentru că am vrut să vedem alți jucători la muncă. Sper ca Florinel Coman să revină până după acțiunea echipei naționale din noiembrie. 

Obiectivul este să ajungem pe primul loc și să ne menținem cât mai rapid acolo. Trebuie să adunăm cât mai multe puncte pentru că în play-off e important să intri cu puncte multe. Am o relație foarte bună cu familia Reghecampf.

Nu am discutat pe treaba revenirii. Nu mi-am permis nici să deranjez. Cu Laur nu am vorbit niciodată de treaba asta”, a spus Petrea. FANATIK a scris despre șansele minime ale lui Reghe de a reveni la echipă.

“Olimpiu are o atitudine fantastică, mă surprinde plăcut reacția lui”

“Cred că tot cu FCSB a ținut și în seara asta. Mi-ar plăcea să venim din urmă în lupta pentru titlu.

Aș vrea ca nivelul jocului nostru să crească și să obținem cât mai multe puncte. De Simion sunt foarte mulțumit, ca și de Șut sau Oaidă.

Vreau să continue așa, să joace și mai mult. Olimpiu are o atitudine fantastică, mă surprinde plăcut reacția lui”, a spus Toni Petrea.


  • Cota BETANO pentru Chindia – FCSB: 1,90 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×