Sport

Toni Petrea, detalii despre situația medicală a lui Vali Crețu. Fanatik anunțase în exclusivitate că jucătorul s-a accidentat

FCSB se pregătește pentru duelul cu FC Argeș din etapa a șaptea a play-off-ului Casa Pariurilor Liga 1. Unul dintre absenții importanți ai roș-albaștrilor rămâne în continuare Valentin Crețu.
01.05.2022 | 16:14
Toni Petrea detalii despre situatia medicala a lui Vali Cretu Fanatik anuntase in exclusivitate ca jucatorul sa accidentat
Toni Petrea, detalii despre situația medicală a lui Vali Crețu. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Toni Petrea a vorbit despre starea de sănătate a fotbaliștilor din lotul lui FCSB, echipă care se pregătește pentru duelul cu FC Argeș din etapa a șaptea a play-off-ului Casa Pariurilor Liga 1. Vali Crețu (33 de ani) va fi marele absent al partidei de pe Național Arena.

Toni Petrea a vorbit despre starea de sănătate a lui Vali Crețu

La finalul lunii aprilie, FANATIK a anunțat în exclusivitate că fundașul dreapta „s-a rupt” la unul dintre antrenamente și are șanse mici să mai evolueze în acest sezon. Conform informațiilor obținute de site-ul nostru, Andrei Dumiter este cel care l-a accidentat pe Vali Crețu.

ADVERTISEMENT

Este pentru a doua oară când FCSB pierde un fotbalist din cauza unui duel între coechipieri. Ionuț Panțîru stă pe tușă de mai bine de un an, după ce a fost accidentat Adrian Șut în timpul unui meci cu Sepsi, disputat pe 25 aprilie 2021.

„În afară de Crețu (n.r. Valentin Crețu), care se află în perioada de recuperare, toți jucătorii sunt apți pentru a evolua”, a declarat Toni Petrea, la conferința de presă premergătoare jocului cu FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Conform declarațiilor oferite de antrenorul vicecampioanei, fanii roș-albaștrii ar putea primi și o veste bună. Veteranul Vinicius are toate șansele să revină în lotul lui FCSB pentru partida cu FC Argeș, după cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Concentrare maximă la FCSB înaintea duelului cu FC Argeș

Toni Petrea a tras și un semnal de alarmă înaintea meciului cu piteștenii. Antrenorul vrea ca fotbaliștii săi să aibă nivelul de concentare la maximum, chiar dacă ultimele rezultate arată o formă sportivă foarte bună. În tur, FCSB s-a chinuit să îi învingă pe argeșeni, scor 3-2, golul victoriei fiind marcat în ultima secundă.

ADVERTISEMENT

„Va fi un meci dificil, dacă ținem cont și de ultimele două partide pe care le-am jucat împotriva lor, meciuri grele, câștigate cu greu. Tocmai de aceea vrea să le atrag atenția jucătorilor mei să aibă atitudinea corectă, pentru că sunt puncte importante pentru noi pe care trebuie să le câștigăm.

Jucătorii trebuie să înțeleagă că încă nu am realizat nimic. Nu trebuie să subestimăm valoarea adversarului. Au ajuns în play-off pe munca lor și sunt convins că va fi un meci foarte greu.

ADVERTISEMENT

Ei nu au nimic de pierdut și le reamintesc jucătorilor că am avut meciuri grele cu ei, cu siguranță vor încerca să ne învingă”, a adăugat antrenorul roș-albaștrilor.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeş: 2,40 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT