Fotbal intern

Toni Petrea, dezamăgit după FCSB – CFR Cluj 1-1: „Meritam să câștigăm!”

03.05.2021 | 23:03
Toni Petrea dezamagit dupa FCSB  CFR Cluj 11 Meritam sa castigam
ADVERTISEMENT

Toni Petrea a vorbit după remiza FCSB-ului în duelul cu CFR Cluj, scor 1-1. fiind dezamăgit pentru că echipa sa a ratat revenirea pe primul loc în campionat.

Tehnicianul FCSB-ului consideră în continuare că meciul cu CFR Cluj nu a fost decisiv în stabilirea noii campioane a României, acesta atrâgând atenția asupra valorii pe care o au restul echipelor din play-off.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea este mulțumit de evoluția elevilor săi, însă finalul duelului l-a dezamăgit teribil pe antrenorul FCSB-ului

Toni Petrea, dezamăgit după FCSB – CFR Cluj 1-1

Toni Petrea a vorbit la finalul partidei dintre FCSB și CFR Cluj, iar tehnicianul „roș-albaștrilor” a fost dezamăgit pentru egalarea din ultima fază a meciului reușită de elevii lui Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

„Ce comentarii să mai fac. A fost un joc pe care merita să îl câștigăm. Am luat un gol dintr-o lovitură liberă ușor dată. Rezultatul nu e decisiv în economia clasamentului final, încercăm să ne agățăm de fiecare meci și să luăm puncte.

Vom vedea dacă va reuși CFR să ia campionatul, încă o dată, mă repet, rezultatul nu e echitabil în această seară”.

ADVERTISEMENT

„Se poate câștiga campionatul! CFR e favorită acum!”

„Din păcate, avem probleme cu jucătorii care vin după o perioadă de recuperare, îl avem suspendat și pe Tănase, să vedem ce soluții găsim la meciul de joi cu Botoșani.

O să jucăm cu cei pe care îi avem la dispoziție. Sper, poate mai apare un jucător. Se poate câștiga campionatul, am întâmpinat acum probleme din cauza accidentărilor, cu puțin mai multă atenție, puteam scoate mai mult.

ADVERTISEMENT

CFR are un plus, pentru că ei au și rezultatul meciului direct și până la urmă, mai sunt meciuri, se mai pot încurca și ei. Ei sunt în fața noastră, trebuie să venim din urmă. Putem spune că ei au prima șansă”, a mai spus Toni Petrea la finalul partidei.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,75 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: