Sport

Toni Petrea are și nemulțumiri după Dinamo – FCSB 0-3: „A intervenit relaxarea”. De ce l-a schimbat pe Florin Tănase

FCSB a învins-o cu 3-0 pe Dinamo în „Derby de România”, dar Toni Petrea a avut și câteva reproșuri pentru jucători. Tehnicianul a surprins mai ales la pauză, când l-a schimbat pe Florin Tănase.
30.01.2022 | 22:54
Toni Petrea are si nemultumiri dupa Dinamo  FCSB 03 A intervenit relaxarea De ce la schimbat pe Florin Tanase
ADVERTISEMENT

Dinamo și FCSB s-au întâlnit pentru ultima dată într-un derby în acest sezon, dar și ultima dată în Ștefan cel Mare. Roș-albaștrii au defilat din nou în fața marii rivale și au câștigat la scor de neprezentare.

În ciuda succesului cu 3-0, Toni Petrea a avut și nemulțumiri. Tehnicianul vicecampioanei le-a reproșat jucătorilor săi relaxarea de care au dat dovadă în momentul în care au condus cu 1-0.

ADVERTISEMENT

Nemulțumirile lui Toni Petrea, după Dinamo – FCSB 0-3

Ca urmare a acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul 2, cu 51 de puncte, șapte mai puține decât liderul CFR Cluj, care joacă cu FC Botoșani în ultimul meci al rundei cu numărul 23.

„A fost un joc disputat, așa cum mă așteptam. Îi felicit pe cei de la Dinamo pentru că s-au ținut bine în zece oameni. Important pentru noi era să câștigăm.

ADVERTISEMENT

Noi ne-am relaxat puțin după ce am rămas în superioritate numerică, ar fi trebuie să ținem mai mult de minge, să-i obosim.

Am intrat într-un joc de uzură care nu ne-a avantajat”, a declarat Toni Petrea, după Dinamo – FCSB 0-3.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase, schimbat la pauza derby-ului

Criticat de Gigi Becali după FCSB – CFR Cluj 3-3, Florin Tănase nu a încheiat pe teren „Derby de România”. Căpitanul roș-albaștrilor a fost schimbat la pauza meciului din Ștefan cel Mare, iar Toni Petrea și-a explicat decizia.

„Decarul” vicecampioanei va rata duelul din următoarea etapă, cu FC U Craiova 1948, fiind suspendat din cauza cumului de cartonașe galbene.

ADVERTISEMENT

„Tănase este suspendat pentru meciul următor și m-am gândit deja la variante de înlocuire pentru el. Am încercat să schimbăm puțin sistemul, după care am revenit la formula de bază. Ne pregătim pentru diverse situații.

Tănase a fost schimbat pentru că a luat cartonașul galben, riscam să primim un cartonaș roșu, se putea întâmpla orice.

Aveam avantaj pe tabelă, totul era ok, n-am vrut să riscăm. N-am vorbit cu patronul, nu știu nimic despre declarațiile lui legate de Tănase”, a adăugat antrenorul roș-albaștrilor.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC U Craiova 1948: 1,98 este cota pentru „ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT