ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Toni Petrea e optimist înaintea partidei cu Sepsi: „Jucătorii sunt motivați să termine pe primul loc!”. Video

Autor: Ionut Neamţu | 09.04.2021 | 14:46
Toni Petrea e optimist înaintea partidei cu Sepsi: „Jucătorii sunt motivați să termine pe primul loc!”. Video
Toni Petrea e optimist înaintea partidei cu Sepsi: „Jucătorii sunt motivați să termine pe primul loc!” FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FCSB va juca sâmbătă la Sfântu Gheorghe ultimul meci din sezonul regulat al Ligii 1 și în cazul unei victorii va intra în play-off de pe locul 1, indiferent de ce se va întâmpla în derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj de duminică.

ADVERTISEMENT

Într-o conferință de presă susținută înaintea partidei cu Sepsi, antrenorul Toni Petrea a declarat că echipa sa este pregătită să facă un joc bun, însă este îngrijorat de cum se va prezenta suprafața de joc, pentru că vremea la Sfântu Gheorghe a fost foarte capricioasă în ultima săptămână.

Toni Petrea: „Să termini sezonul regulat pe primul loc este o motivație pentru jucători”

FCSB are nevoie de toate cele trei puncte pe terenul lui Sepsi pentru a fi sigură că va câștiga sezonul regulat din Liga 1, însă își poate îndeplini acest obiectiv și în cazul unui rezultat negativ dacă CFR Cluj nu se va impune în derby-ul de duminică de la Craiova.

Antrenorul Toni Petrea știe că FCSB va avea un meci dificil la Sfântu Gheorghe, însă spune că echipa sa este pregătită să facă un joc bun, motivația de a intra în play-off de pe primul loc fiind foarte mare.

ADVERTISEMENT

„Întâlnim un adversar foarte bun, calificat în play-off, pe care îl vom mai întâlni încă de două ori. Ne așteptăm la o partidă dificilă, Sepsi e o echipă agresivă, dar care a avut rezultate contradictorii în ultima perioadă. Suntem pregătiți, sper că ne-am refăcut după meciul cu Universitatea Craiova. Mă aștept să facem un joc foarte bun și să câștigăm.

Este foarte important pentru noi să obținem victoria, am mai acumula încă niște puncte în clasament și ne-am păstra poziția de lider. În cazul unui succes, am termina sezonul regular pe primul loc și acest lucru ar trebui să fie o motivație pentru jucători”, a spus Toni Petrea.

Tehnicianul FCSB-ului a subliniat că cel mai mult îl interesează rezultatele formației sale, dar nu i-ar displace niciun pas greșit al rivalelor la titlu: „Îmi primul rând, îmi doresc să câștigăm noi, iar la Craiova un egal poate ne-ar ajuta cel mai mult”.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea e îngrijorat de starea gazonului: „Trebuie să ne adaptăm la condițiile de joc și la adversar”

Din cauza ninsorilor căzute în ultimele zile la Sfântu Gheorghe gazonul a fost acoperit cu un strat consistent de zăpadă și nu se știe încă dacă acesta se va prezenta în cele mai bune condiții la ora partidei.

„Am văzut ce s-a întâmplat cu vremea, sper ca lucrurile să se schimbe până la ora meciului, să avem parte de o suprafață de joc acceptabilă, pe care să ne putem exprima și să ne facem jocul nostru. Noi avem nevoie de un teren foarte bun pentru a putea evolua la capacitate maximă. Însă, indiferent de ce ne așteapă la Sfântu Gheroghe, trebuie să fim pregătiți și să ne adaptăm la condițiile de joc și la adversar”, a completat tehnicianul liderului din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Începând cu meciul de la Sfântu Gheorghe contra lui Sepsi, pentru FCSB va urma o perioadă foarte încărcată, cu partide din 3 în 3 zile. Prima va fi joi, 15 aprilie, în Supercupa României ediția 2020 contra lui CFR Cluj, iar la finalul săptămânii viitoare va debuta play-off-ul.

„Contează foarte mult că vom juca din trei în trei zile. În primul rând, trebuie să refacem jucătorii după fiecare meci în parte și să încercăm să pregătim partidele următoare. Cred eu că echipa care va gestiona cel mai bine această perioadă, cu meciuri multe într-un interval foarte scurt de timp, va avea câștig de cauză. Sper ca noi să fim aceea”, și-a încheiat Toni Petrea conferința de presă.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!