Sport

Edi Iordănescu și Toni Petrea, analizați de MM Stoica: „Există capitole la care amândoi sunt 10 din 10”

Mihai Stoica l-a analizat pe actualul antrenor al roș-albaștrilor prin comparație cu Edi Iordănescu și a dat verdictul: „Există capitole la care amândoi sunt 10 din 10”.
18.11.2021 | 18:56
Edi Iordanescu si Toni Petrea analizati de MM Stoica Exista capitole la care amandoi sunt 10 din 10
ADVERTISEMENT

Din nou în postura de analist TV după aproape șapte ani de absență de pe micul ecran, Mihai Stoica i-a analizat cu atenție pe Toni Petrea și Edi Iordănescu, iar verdictul a fost unul surprinzător. Potrivit spuselor sale, cei doi se aseamănă atât din punct de vedere al calității antrenamentelor, cât și când vine vorba despre abordarea tactică.

Există capitole la care amândoi sunt 10 din 10”, a afirmat managerul general al roș-albaștrilor, dând totodată asigurări că actualul antrenor nu va întâmpina dificultăți în relația cu patronul Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

În debutul noului său mandat pe banca echipei cu care a cucerit Cupa României în sezonul trecut, acesta va da piept cu FC Botoșani. Duelul este programat duminică, 21 noiembrie, la ora 20:30, pe Arena Națională.

Toni Petrea, comparat cu Edi Iordănescu

Există capitole la care amândoi sunt 10 din 10. Calitatea antrenamentelor, abordarea tactică. Nu sunt secrete din punctul ăsta de vedere pentru ei. Asta e practic meseria lor.

ADVERTISEMENT

Relaţia cu patronul… e normală. Relaţia cu jucătorii? Realizezi la primul antrenament când e vorba de o schimbare de antrenor, cum răspund jucătorii, dacă sunt dezamăgiţi.

Nu există recunoştinţă la un jucător de fotbal. Sunt foarte puţini cei care suferă după o persoană cu adevărat. Fotbalistul joacă pentru un salariu şi pentru că are o familie de întreţinut”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică, dorit de Gigi Becali pe banca vicecampioanei

În afară de Toni Petrea, pe lista scurtă a lui Gigi Becali s-au aflat alte două variante pentru postul de antrenor principal. Este vorba despre Ilie Poenaru, care în momentul de față o pregătește pe Gaz Metan Mediaș și actualul „secund” al echipei naționale, Nicolae Dică.

Poenaru era exclus din start, singurele nume care s-au pronunțat au fost Nicolae Dică și Toni Petrea. Dică a fost sunat, dar era la națională.

ADVERTISEMENT

Toni a zis că n-ar prea vrea să vină la prima discuție. După, Gigi i-a spus să se gândească pentru că mai are o variantă. Toni nu l-a sunat cu un răspuns clar, iar Gigi l-a sunat din nou și a vorbit și colaborarea va fi mai diferită față de ce fusese până acum.

Nu e chiar așa de rea colaborarea la Steaua cu Gigi, cel puțin nu atât de rău cum o prezintă el. Cu Edi e așa cum a a fost. S-a supărat în meciul acela cu Budescu, nu a vrut să-l schimbe. De-acolo a pornit totul, plus că echipa nu juca pe placul lui.

În urma mesajelor primite, totul era în regulă, i-a și spus să rămână la echipă și să plece în glorie. A doua zi a fost acel mesaj și era clară situația”, a explicat Mihai Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 2,12 este cota pentru „Șansă dublă 2X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT