Sport

Toni Petrea explică semieșecul de la Sfântu Gheorghe 0-0 cu Sepsi: ”Le-am dat prea multe spații, le-am permis prea multe”

FCSB nu a reușit să obțină a șasea victorie consecutivă de la venirea lui Toni Petrea. Doar 0-0 la Sfântu Gheorghe și încheie anul la 10 puncte în urma liderului CFR Cluj.
19.12.2021 | 22:48
Toni Petrea explica semiesecul de la Sfantu Gheorghe 00 cu Sepsi Leam dat prea multe spatii leam permis prea multe
ADVERTISEMENT

Sepsi – FCSB s-a terminat la egalitate 0-0, un rezultat care nu le ajută pe niciuna dintre combatante. Sunt primele puncte pierdute de FCSB cu Toni Petrea pe bancă.

Atacanții roș-albaștrilor nu au fost puși în valoare la Sfântu Gheorghe, iar liderul Florin Tănase a apărut mereu la întâlnirea cu mingea, dar fără să strălucească și fără să-și ajute echipa.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea: ”Bine că nu am pierdut”

Antrenorul roș-albaștrilor Toni Petrea nu are motive să fie deloc fericit după egalul de la Sfântu Gheorghe. Echipa lui s-a îndepărtat și mai mult de liderul CFR Cluj.

Analizând la cald evoluția echipei lui, tehnicianul vicecampioanei spune că acesta a fost cel mai slab meci al FCSB-ului de când a revenit pe bancă.

ADVERTISEMENT

”Cred că am făcut un joc mai puțin bun. Din punct de vedere tactic e cel mai slab joc pe care l-am făcut de când am venit.

Am permis adversarului să paseze, să joace, le-am dat prea multe spații, le-am permis prea multe. Bine că nu am pierdut, e un punct câștigat.

ADVERTISEMENT

Șase etape au fost bune (de când a preluat Toni Petrea echipa – n.r.), mai puțin jocul acesta. Nu m-a încântat nimic azi, dar cele cinci victorii dinainte au fost bine venite”, a spus imediat după meci Toni Petrea.

Toni Petrea, sincer după remiza de la Sântu Gheorghe: ”Ne-a scos în situații limită”

Antrenorul vicecampioanei recunoaște că echipa lui putea să piardă meciul cu Sepsi și că portarul Șetafn Târnovanu a fost omul meciului.

ADVERTISEMENT

În același timp Toni Petrea spune că în disputa de la Sfântu Gheorghe schimbările nu ”i-au ieșit” ca altă dată.

”Am fost inspirat și forțat de împrejurări (titularizându-l pe Ștefan Târnovanu – n.r.), ne-a scos în câteva situații la limită. Sunt fericit pentru el, a fost un câștig în seara asta, dar ceilalți nu au făcut ce trebuia.

Nu tot timpul poți să faci schimbări, să-ți și iasă. Distanța (față de CFR Cluj – n.r.) nu spun că nu e îngrijorătoare, e mare, dar atât am putut în seara asta. Vedem ce facem în ianuarie, noi ne dorim, încercăm”, a mai spus Petrea.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR: 1,47 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: