Fotbal intern

Toni Petrea explică titularizarea lui Olimpiu Moruțan: „Mi-a spus că e apt 100%”

22.04.2021 | 20:15
Toni Petrea explica titularizarea lui Olimpiu Morutan Mia spus ca e apt 100
ADVERTISEMENT

Toni Petrea a vorbit înaintea meciului cu Academica Clinceni și a explicat prezența din echipa se start a lui Olimpiu Moruțan, cel care a rezistat doar 64 de minute în partida cu FC Botoșani, scor 2-1.

Antrenorul FCSB-ului vrea o victorie în fața ilfovenilor și consideră că toate meciurile din play-off sunt importante, dar echipa sa trebuie să plece cu gândul că va câștiga fiecare duel în parte.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea a comentat și absența lui Ilie Poenaru de pe banca tehnică a Clinceniului, însă nu crede că adversarii vor fi descurajați de acest impediment.

Toni Petrea explică titularizarea lui Olimpiu Moruțan

Toni Petrea a vorbit despre titularizarea lui Olimpiu Moruțan pentru partida cu Academica Clinceni, iar tehnicianul FCSB-ului mărturisește că l-a introdus pe Moruțan încă din primele minute ale duelului cu formația ilfoveană, în urma mai multor discuții purtate cu acesta.

ADVERTISEMENT

FCSB are absențe în lot, precum Darius Olaru, despre care FANATIK a anunțat în exclusivitate că va lipsi la partida cu CFR Cluj. În schimb, Toni Petrea se poate baza pentru meciul cu Clinceni pe Andrei Vlad, dar și pe Adrian Niță sau Alex Buziuc.

„Am avut meciuri și vom mai avea cu Clinceni încă două meciuri grele. Adversarii vor încerca să facă un meci bun, dar noi trebuie să ne impunem stilul de joc și să câștigăm.

ADVERTISEMENT

Am avut discuții cu Moruțan, a urmat programul de pregătire, mi-a spus că e 100% apt și sper să fie așa. Mai sunt nouă meciuri din play-off, fiecare joc și punct e important, noi plecăm cu premiza de a câștiga jocul”, a spus Toni Petrea.

„Absența lui Poenaru nu schimbă datele problemei!”

Toni Petrea i-a transmis însănătoșire grabnică lui Ilie Poenaru, însă nu crede că jucătorii Clinceniului vor fi afectați de absența antrenorului lor.

ADVERTISEMENT

„Le transmit multă sănătate antrenorului și jucătorilor. Nu cred că se vor schimba mult datele problemei, absența lui Poenaru pe bancă nu cred că se va simți pe teren și din câte știu.

Cu tot respectul pentru cei trei jucători, ei nu ar fi intrat pe teren din startul meciului”, a mai spus Toni Petrea înainte de meciul cu Academica Clinceni.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 2,25 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT