Sport

Fascinantul Toni Petrea. Capitolul la care antrenorul FCSB ”driblează” mai bine ca Gică Hagi și Ilie Dumitrescu

Toni Petrea și-a intrat în drepturi la FCSB, iar duminică va conduce primul joc oficial din noul mandat. Narcis Răducan a dezvăluit capitolul la care noul tehnician al vicecampioanei este peste mulți antrenori.
17.11.2021 | 23:52
Fascinantul Toni Petrea Capitolul la care antrenorul FCSB dribleaza mai bine ca Gica Hagi si Ilie Dumitrescu
ADVERTISEMENT

Narcis Răducan a dat ”din casă” și l-a lăudat pe noul tehnician al celor de la FCSB, Toni Petrea. Acesta deține o abilitate care îl plasează peste Gică Hagi și Ilie Dumitrescu.

Petrea își începe noul mandat de antrenor principal la FCSB, duminică, într-un meci de foc cu FC Botoșani, una dintre formațiile tari din Liga 1 Casa Pariurilor.

ADVERTISEMENT

La ce capitol Toni Petrea este mai bun decât Gică Hagi sau Ilie Dumitrescu

Toni Petrea a fost alegerea lui Gigi Becali pentru a-l înlocui pe Edi Iordănescu, după ce l-a forțat pe acesta din urmă să ceară rezilierea contractului.

Petrea este antrenorul care a adus ultimul trofeu în vitrina roș-albaștrilor și are o abilitate extraordinară de a lucra cu omul de afaceri care vrea să controleze tot la FCSB.

ADVERTISEMENT

Narcis Răducan a lăudat calitățile de ”secund” ale lui Toni Petrea, dar este convins că vicecampioana în exercițiu nu va avea același succes precum l-a avut cu Edi Iordănescu pe bancă.

”Toni nici nu trebuie să mai joace un rol, el a fost într-o situație delicată, dar s-a descurcat bine. El e un antrenor secund bun, era fascinant cum comunica, dribla foarte bine întrebările, dribla mai bine decât Hagi și Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Acum, nu trebuie să mai facă asta. Știi de ce nu funcționează asta? Dacă funcționa, atunci cluburile de top care au bani mulți, luau treaba asta”, a spus Narcis Răducan în cadrul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport.

Narcis Răducan nu mai în FCSB

Fost oficial al clubului patronat de Gigi Becali, Narcis Răducan nu și-a ascuns dezamăgirea după ce Edi Iordănescu a fost înlăturat de la gruparea roș-albastră.

ADVERTISEMENT

Acesta a mai spus că promisiunea făcută de Gigi Becali lui Toni Petrea, că va avea libertate să conducă echipa și că nu va interveni să facă schimbări în timpul meciurilor, va fi încălcată mai repede decât s-ar putea crede.

”Funcționează perfect lucrurile la FCSB, nu se câștigă nimic. Nici acum n-o să funcționeze. Nici măcar nu mai poți să te prefaci că nu mai vezi.

Eu, din respect pentru domnul Becali, nu am dezvoltat foarte mult relația de acolo, că nu e frumos să începi să vorbești după ce pleci de undeva.

Libertate, e ca și cum conduci mașina și îl lași și pe ăla mic să conducă puțin că nu e nimeni pe șosea”, a adăugat Narcis Răducan, pentru sursa citată.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 1,31 este cota pentru „1 sau 2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT