ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Toni Petrea, fericit după defilarea FCSB-ului de pe Arena Națională: “Nu le-am dat nicio șansă. Am fost surprins de prospețimea fizică arătată”

Autor: Marian Popovici | 30.08.2020 | 23:16
Toni Petrea, fericit după defilarea FCSB-ului de pe Arena Națională:
Toni Petrea, fericit după defilarea FCSB-ului de pe Arena Națională: "Nu le-am dat nicio șansă. Am fost surprins de prospețimea fizică arătată". Sursa. sportpictures.ro

FCSB a obținut o victorie clară împotriva celor de la Viitorul, scor 3-0, și formația lui Toni Petrea arată o formă fizică de invidiat. Roș-albaștrii urcă pe primul loc în clasament după două etape, fără gol primit.

ADVERTISEMENT

Pregătirea fizică a lui Thomas Neubert dă roade, echipa fiind foarte proaspătă deși se afla la al treilea meci disputat într-o săptămână. FCSB a câștigat toate cele 3 meciuri cu 3-0. Urmează două săptămâni de pauză în care, teoretic, jucătorii mai pot acumula din punct de vedere fizic.

Antrenorul Toni Petrea s-a declarat mulțumit după meci de jocul prestat de elevii săi și s-a declarat și el surprins de prospețimea fizică arătată în finalul meciului cu Viitorul:

ADVERTISEMENT

Toni Petrea, fericit după defilarea FCSB-ului de pe Arena Națională: “Nu le-am dat nicio șansă”

“Mă bucură jocul și rezultatul. Nu mă așteptam să avem așa prospețime și asta mă bucură. Organizarea noastră a fost foarte bună. Nu le-am dat nicio șansă. Am încercat să le blocăm traseele de joc și am făcut un pressing agresiv.

Buș s-a adaptat repede, doar golul îi lipsește. Ne ajută foarte mult, face culoare pentru jucători. Mă bucur că înscriem mult, dar mă bucură și mai mult că nu primim. Trebuie în continuare să muncim. 

ADVERTISEMENT

“Clar că este și meritul lui Thomas Neubert, a întregului staff”

Este ok că vine pauza, nu ne încurcă. Trebuie să profităm de această pauză de două săptămâni pentru că trebuie să ne pregătim pentru ceea ce urmează. Clar că este și meritul lui Thomas Neubert, a întregului staff.

Este importantă tragerea la sorți. Vom vedea cu ce echipă jucăm. Important este să fim 100% la ora jocului. Aș vrea să ajungem în grupe. Asta sper. Anii trecuți echipa noastră a dat mai mulți jucători la națională.

ADVERTISEMENT

După sezonul trecut, numărul acestora a scăzut. Sper ca pe viitor să avem cât mai mulți jucători la echipa națională”, a spus Petrea.

FCSB este lider în Casa Pariurilor Liga 1 cu șase puncte din șase posibile.


  • (P) Cota BETANO pentru Voluntari – FCSB: 1,85 este cota pentru „2 solist“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!