Fotbal intern

Toni Petrea, înainte de FCSB – Sepsi: „Avem meci greu. Nu mă interesează CFR – U Craiova”

20.12.2020 | 16:17
Toni Petrea inainte de FCSB  Sepsi Avem meci greu Nu ma intereseaza CFR  U Craiova
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei FCSB, Toni Petrea, a vorbit înaintea ultimei partide pe care echipa sa o va disputa în 2020. Roș-albaștrii dau piept cu Sepsi Sfântu Gheorghe, iar tehnicianul crede că partida va fi una foarte grea. 

Petrea susține că echipa din Sfântu Gheorghe este mai puternică, față de cum arăta în vară, atunci când a fost învinsă de FCSB în finala Cupei României cu 1-0, după golul lui Dennis Man.

ADVERTISEMENT

De asemenea, antrenorul a afirmat că FCSB nu se confruntă cu probleme de efectiv înaintea ultimului duel din acest an și că nu este interesat de ce se va întâmpla în derby-ul etapei, CFR Cluj – U Craiova.

Toni Petrea, înainte de FCSB – Sepsi: „Ne așteaptă un meci dificil”

Antrenorul liderului Ligii 1 crede că meciul FCSB – Sepsi, care se va disputa luni, 21 decembrie, de la ora 20:30, va fi unul dificil pentru echipa sa. Roș-albaștrii dau piept pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe, însă vor fi nevoiți să joace la Buftea partida. Asta pentru că Arena Națională s-a închis din cauza problemelor cu acoperișul.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul campioanei de toamnă din 2020 crede că adversara din etapa a 15-a a Ligii 1 este o echipă mai puternică decât cea pe care FCSB o învingea cu 1-0 în finala Cupei României, la Ploiești. Petrea se bazează, totuși, pe maturitatea fotbaliștilor săi, de la care așteaptă să obțină o nouă victorie, înainte de finalul anului.

„Am avut suficient timp să ne odihnim, să ne recuperăm și să ne pregătim pentru partida de mâine seară. Ne așteaptă un meci dificil. Întâlnim un adversar bun al campionatului. Față de întâlnirea din finala Cupei s-au mai îmbunătățit lucrurile la ei. Însă, noi sperăm să avem o nouă evoluție bună și să obținem victoria care este extrem de importantă.

ADVERTISEMENT

Avem jucători profesioniști care capătă maturitatea necesară ca să-și dea seama de situația în care ne aflăm, o poziție bună și pe care trebuie să o păstrăm și cred că sunt montați să câștigăm acest joc”, a spus Petrea la conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi.

FCSB și-a făcut planurile pentru iarnă, iar antrenorul anunță: „CFR Cluj – U Craiova nu mă interesează!”

Deși se află la doar două puncte peste U Craiova și la trei deasupra campioanei CFR Cluj, roș-albaștrii nu sunt interesați de rezultatul întâlnirii directe dintre cele două rivale la titlu. Cel puțin asta susține Toni Petrea, cel care a anunțat că are toți jucătorii la dispoziție pentru duelul cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Petrea a dezvăluit că s-a pregătit pentru pauza de iarnă, deși aceasta va fi una foarte scurtă. Liga 1 se va relua încă din data de 12 ianuarie, iar FCSB va juca din nou pe 15 ianuarie. Roș-albaștrii îi vor întâlni pe teren propriu pe cei de la Astra Giurgiu, în etapa a 16-a a Ligii 1.

„Nu mă interesează ce se întâmplă la CFR Cluj – Craiova, mă interesează ce facem noi, să câștigăm mâine și apoi vom vedea. Din fericire, în ultimele zile nu s-a mai întâmplat nimic neplăcut, am toți jucătorii și sperăm ca mâine să fim inspirați în alegerea primului 11.

Este o situație inedită cu această pauză de iarnă scurtă, dar le-am pregătit un program jucătorilor pentru perioada de vacanță și la începutul anului viitor nor realua pregătirea”, a mai spus Petrea.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 1,75 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT