Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Toni Petrea, înapoi la FCSB? Răspuns genial oferit de antrenorul momentului în SuperLiga. Video Exclusiv

Intervievat telefonic la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, Toni Petrea a dat un răspuns savuros când a fost întrebat dacă s-ar mai întoarce la FCSB.
14.11.2022 | 16:29
Toni Petrea inapoi la FCSB Raspuns genial oferit de antrenorul momentului in SuperLiga Video Exclusiv
Toni Petrea nu exclude varianta une reveniri pe banca FCSB-ului. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anton Petrea (47 de ani) este omul momentului în SuperLiga. Cu el la timonă, Chindia Târgoviște n-a pierdut niciun meci în campionat și a urcat pe locul 10, cu 20 de puncte, la șase lungimi de play-off. Petrea este antrenorul care a impresionat și în cele două mandate pe care le-a avut ca principal la FCSB și nu ar spune nu unei a treia descălecări.

Ce spune Toni Petrea despre posibilitatea de a o antrena și a treia oară pe FCSB. Răspuns genial din partea tehnicianului de la Chindia Târgoviște

După ce a fost secundul lui Laurențiu Reghecampf la FCSB, Toni Petrea a fost și principal în două mandate, în perioadele iulie 2020 – mai 2021 și noiembrie 2021 – iulie 2022. Cu el la timonă, roș-albaștrii au fost mereu aproape să câștige titlul, dar au clacat pe final.

ADVERTISEMENT

În sezonul trecut, când FCSB a ieșit din lupta la titlu în penultima etapă a play-off-ului, echipa antrenată de Toni Petrea a primit premiul pentru cel mai spectaculos joc și a avut cel mai bun atac din SuperLiga, cu 78 de goluri marcate.

Ultimul mandat al lui Petrea la FCSB s-a încheiat după etapa a doua a acestui sezon de SuperLiga, când vicecampioana a pierdut în Giulești, scor 0-2, cu Rapid. Plecarea antrenorului a fost anunțată în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, antrenorul în vârstă de 47 nu exclude o revenire la clubul lui Gigi Becali și a dat exemplul lui Nicolo Napoli, care o pregătește pentru a noua oară pe FC U Craiova 1948.

„Mi-e greu să vorbesc. Acum sunt la Chindia, dar nu se știe ce se întâmplă în viață. Napoli a ajuns a 9-a oară la Craiova. Nu se știe niciodată.

ADVERTISEMENT

Nu pot spune nu. Am plecat în condiții amiabile de acolo, am relații bune cu cei din cadrul clubului”, a declarat Toni Petrea, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Petrea i-a rămas la inimă lui Gigi Becali

Chiar Gigi Becali a lăsat de înțeles că regretă plecarea lui Toni Petrea de la FCSB. Latifundiarul din Pipera a lăudat, recent, lucrurile bune pe care tehnicianul le-a făcut la Chindia.

ADVERTISEMENT

„Jocul prestat, doi ani la rând ne-am bătut cu șanse reale la titlu până la final, cred că a contat (n.r. – pentru laudele lui Becali). Și nu pot decât să mă bucur că patronul și cei de acolo mă apreciază”, a adăugat antrenorul Chindiei.

ADVERTISEMENT