Sport

Toni Petrea, iritat după egalul cu Sepsi: “Dacă patronul s-a exprimat public, de ce mă mai întrebați?”

17.05.2021 | 00:23
Toni Petrea iritat dupa egalul cu Sepsi Daca patronul sa exprimat public de ce ma mai intrebati
ADVERTISEMENT

FCSB a remizat în confruntarea cu Sepsi, scor 2-2, și stă la mâna lui FC Botoșani în lupta pentru titlu. “Roș-albaștrii” au revenit de la 0-2 în final de meci și au marcat prin Buziuc și Tănase. 

Toni Petrea s-a declarat dezamăgit de faptul că FCSB nu mai depinde de meciurile ei în lupta pentru titlu, dar spune că echipa va da totul atâta timp cât există șanse matematice în lupta la titlui.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea, iritat după egalul cu Sepsi: “Șansele noastre depinde de jocul adversarelor”

Antrenorul roș-albaștrilor a fost iritat de întrebarea reporterului care l-a chestionat dacă a fost decizia lui Gigi Becali de a-l scoate pe Andrei Vlad din poartă pentru această confruntare:

 “Este o dezamăgire să nu câștigi în condițiile în care până acum au depins de noi. Șansele noastre depind de jocul adversarelor.

ADVERTISEMENT

Mă bucur totuși că am reușit să revenim de la 0-2, dar dezamăgirea este mare pentru că ne doream victoria neapărat.

“Evoluțiile lui Vlad din ultima perioadă nu au fost convingătoare.Dacă patronul s-a exprimat public de ce mă mai întrebați pe mine”

Cert este că am avut foarte multe probleme cu accidentările și ceva nu este în regulă. Au fost probleme mai vechi. Și azi la Ovidiu Popescu, nu știm cât de grav e. Ne-au dat peste cap ritmul de joc toate accidentările.

ADVERTISEMENT

Cât avem șanse matematice luptăm până la capăt. O să vedem desfășurarea celorlalte meciuri. Nedelcu a acuzat o problemă medicală, la el este ceva mai vechi.

Ăsta este motivul. Evoluțiile lui Vlad din ultima perioadă nu au fost convingătoare. Dacă patronul s-a exprimat public de ce mă mai întrebați pe mine.

ADVERTISEMENT

Nu mai vreau să comentez acest subiect. O să vedem ce se va întâmpla. Atâta timp cât mai sunt șanse, vom încerca să câștigăm meciurile”, a spus Toni Petrea la final.

CFR Cluj câștigă campionatul dacă se impune la Botoșani!

CFR Cluj va câștiga campionatul dacă se impune în deplasarea de la Botoșani. În acest moment, sunt trei puncte între CFR și FCSB, însă ardelenii au avantajul rotunjirii de puncte după sezonul regulat.

FCSB joacă etapa viitoare împotriva Universității Craiova, însă confruntarea nu va avea nicio miză dacă CFR Cluj câștigă la Botoșani. Roș-albaștrii și-au asigurat locul doi cu acest punct obținut la Sf. Gheorghe.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 1,98 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: