Fotbal intern

Toni Petrea, iritat după Supercupa României: „O să joc cu doi fundași stânga în partea dreaptă…”

15.04.2021 | 21:30
Toni Petrea iritat dupa Supercupa Romaniei O sa joc cu doi fundasi stanga in partea dreapta
ADVERTISEMENT

Toni Petrea a vorbit la finalul Supercupei României dintre CFR Cluj și FCSB, duel câștigat de campioana României la loviturile de la 11 metri, și a fost iritat de întrebările primite din partea reporterului.

Tehnicianul a fost ironic și a spus că va improviza la următorul meci și va juca cu doi fundași stânga în locul fundașilor dreapta, atunci când a fost întrebat dacă va schimba posturile jucătorilor la următoarele meciuri din play-off.

ADVERTISEMENT

Antrenorul „roș-albaștrilor” este încrezător înainte de play-off-ul Ligii 1 și speră să obțină cât mai multe puncte, pentru ca la final să câștige campionatul.

Toni Petrea, iritat după Supercupa României

Toni Petrea a fost iritat după înfrângerea dramatică din Supercupa României în fața CFR-ului, iar tehnicianul a fost ironic la întrebările primite din partea reporterului.

ADVERTISEMENT

„A fost o finală, a fost un meci disputat, un meci bun pentru telespectatori. La penalty-uri nu știi niciodată ce se poate întâmpla. Noi avem probleme cu jucătorii accidentați, a trebuit să gestionăm finala aceasta.

Am intrat în istoria modernă și contemporană a fotbalului cu schimbările. Am vrut să vedem și prestația celorlalți jucători care au evoluat mai puțin, pentru că vine play-off-ul”.

ADVERTISEMENT

„O să joc cu doi fundași stânga în partea dreaptă…”

Noi încercăm să ne pregătim cel mai bine și să obținem puncte, play-off-ul va fi disputat. Cred că voi juca cu doi fundași stânga pe postul de fundaș dreapta…”, a fost ironic Toni Petrea la finalul meciului.

„Noi trebuie să ne pregătim bine, avem mulți jucători indisponibili și vom încerca să adunăm cât mai multe puncte în play-off”, a mai spus tehnicianul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 2,10 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT