Toni Petrea, ironizat: „Este un secund bun. Principalul de la FCSB e necontrolabil, nu ascultă de nimeni!”

Rareș Mușătoiu   
în FCSB
12/10/2020, 18:20
Toni Petrea, ironizat: „Este un secund bun. Principalul de la FCSB e necontrolabil, nu ascultă de nimeni!”
Toni Petrea, ironizat: „Este un secund bun. Principalul de la FCSB e necontrolabil, nu ascultă de nimeni!”. Sursa: sportpictures.ro

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, l-a ironizat pe actualul antrenor al FCSB-ului, atribuindu-i rolul de secund.

Dragomir îi prevestea un viitor sumbru lui FCSB acum două luni, anunțând că Gigi Becali nu va mai investi în echipă.

Fostul conducâtor din fotbalul românesc a analizat din nou situația „roș-albaștrilor”, de data aceasta discutând despre rolul pe care îl are Toni Petrea în angrenajul echipei.

Dumitru Dragomir îl ironizează pe Toni Petrea: „Este un secund bun”

Dragomir a acordat un interviu pentru Look Sport în care a analizat situația de la FCSB.

„Ca antrenor secund, Toni Petrea e foarte bun pentru că principalul este destul de neînţeles. Principalul de la FCSB e necontrolabil, nu ascultă de nimeni! E pe banii lui, valoarea lui și personalitatea lui. Aşa a înţeles capitalismul antrenorul principal de la FCSB”, a susținut Dumitru Dragomir referindu-se la patronul Gigi Becali.

Fostul președinte LPF a subliniat faptul că Becali a făcut și lucruri bune la club, în ciuda faptului că ia toate deciziile.

„E normal pentru că sunt banii lui. Nu e de criticat totuşi pentru că ăsta e capitalismul. Eu nu aş fi făcut la fel, dar e altceva. Deocamdată el nu e pe mare pierdere. A făcut un centru de copii şi juniori la nivel mondial și bagă bani în continuare. Trebuie să vezi şi partea bună a lui. Nu numai stricăciunile pe care şi le face singur”, a adăugat Dragomir.

Fostul șef de la Ligă nu renunță la postul de consilier general de la București

Dumitru Dragomir a făcut parte din lista propusă de PSD pentru Consiliul General al Municipiului București, alături de alte nume din lumea sportului precum Cornel Dinu, Anghel Iordănescu, Elisabeta Lipă și Daniel Pancu.

Gabriela Firea a pierdut cursa pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, fiind învinsă de Nicușor Dan, dar Dumitru Dragomir nu vrea să renunțe la postul său de consilier.

„Eu sunt ales de cetăţeni pentru că nu au pus acolo numai PSD fără nume. Ne-au pus pe noi, pe mine, pe Anghel Iordănescu. Oamenii au pus ştampila pe noi, pe oameni. Pe noi ne-a ales lumea, poporul. Au luat voturi cu mine. Eu am făcut campanie, am muncit”, a declarat Dragomir.

Acesta a mai fost deputat din partea PRM între 2000-2008 și președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din 1996 până în 2013, când a fost învins de Gino Iorgulescu.


(P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – FCSB: 1,85 este cota pentru “ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×