Sport

Toni Petrea l-a şocat pe Gigi Becali! I-a cerut să antreneze o grupă de copii şi juniori. Exclusiv

Toni Petrea va pleca de la cârma FCSB la finalul sezonului. Antrenorul l-a şocat pe Gigi Becali, i-a cerut să antreneze o grupă de copii şi juniori.
19.05.2021 | 23:03
Toni Petrea la socat pe Gigi Becali Ia cerut sa antreneze o grupa de copii si juniori Exclusiv
Toni Petrea l-a şocat pe Gigi Becali! I-a cerut să antreneze o grupă de copii şi juniori. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Marius Şumudică va fi noul antrenor de la FCSB. Patronul Gigi Becali a confirmat că s-a înţeles cu Şumi, care va prelua echipa la începutul stagiunii viitoare. Toni Petrea a refuzat să rămână la prima echipă.

Toni Petrea l-a şocat pe Gigi Becali! I-a cerut să rămână şi să antreneze la juniori

Gigi Becali i-a oferit posibilitatea lui Toni Petrea să rămână la FCSB, însă tehnicianul nu a mai vrut să rămână. Din informaţiile FANATIK, Toni Petrea i-a cerut lui Gigi Becali să antreneze o grupă de la juniorii FCSB.

ADVERTISEMENT

În momentul în care Gigi Becali a aflat că Petrea nu mai vrea să rămână, l-a sunat pe Marius Şumudică. Fostul antrenor al Astrei Giurgiu a acceptat oferta FCSB-ului şi sunt şanse mari să preia echipa din stagiunea viitoare.

Şi-a început mandatul cu un trofeu: Cupa României!

Toni Petrea a ajuns la FCSB în urmă cu 10 luni. El l-a înlocuit pe Bogdan Argeş Vintilă înaintea finalei Cupei României, câştigată în faţa lui Sepsi cu 1-0. Petrea şi-a început aventura la roş-albaştrii cu un trofeu, însă a ratat titlul în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Astfel, sunt mari şanse ca ultimii doi antrenori ai FCSB-ului să facă pasul către grupele de tineret şi juniori. Bogdan Argeş Vintilă a preluat FCSB 2 după ce a fost înlăturat de la prima echipă, acum Toni Petrea ar putea să preia o echipă de juniori din cadrul clubului roş-albastru.

Marius Şumudică are foame de trofee: “Cred că e momentul să mă întorc în fotbalul românesc. Nu mai contează banii”

Marius Şumudică a declarat că este timpul să revină în fotbalul românesc spunând că are foame de trofee şi situaţia financiară ar trece pe plan secund:

ADVERTISEMENT

„Mi-a apărut o ofertă din țară căreia dacă i-aș da curs ar fi greu să mă mai întorc la Rapid. Da, în momentul de față am o ofertă concretă de la FCSB, cu contractul pe masă. Urmează să mai discutăm, să am și eu o discuție cu familia mea.

E clar că îmi voi pierde mulți susținători, mulți prieteni, dar mă gândesc la familia mea, la tot ceea ce am trăit, la cât am suferit.

ADVERTISEMENT

Cred că e momentul să mă întorc în fotbalul românesc. Nu mai contează banii, am o situație financiară ok. Mi-e foame de trofee, de performanță”, a spus Şumudică pentru Prosport.

Şumi, campion al României cu Astra Giurgiu

Toni Petrea a reuşit să câştige sezonul regulat cu FCSB, însă nu a fost destul pentru a câştiga şi titlul. Roş-albaştrii sunt prima echipă care nu reuşesc să rămână pe primul loc şi la finalul play-off-ului, în noul sistem.

Marius Şumudică are un titlu de campion al României, câştigat cu Astra Giurgiu, în 2016. În ziua în care Şumi a fost anunţat ca antrenor la FCSB, clubul la care a scris istorie a retrogradat de pe prima scenă a fotbalului românesc.

  • 50 de ani are Marius Şumudică
  • 10 luni a stat Toni Petrea pe banca celor de la FCSB

  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 2,50. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: