Sport

Toni Petrea, mesaj clar pentru jucători după FCSB – U Cluj 1-1: ”Trebuie să ne schimbăm atitudinea”

Toni Petrea s-a arătat extrem de nemulțumit după întâlnirea FCSB - U Cluj 1-1 și le-a transmis un mesaj dur jucătorilor spunând că trebuie să-și schimbe atitudinea.
18.07.2022 | 00:30
Toni Petrea mesaj clar pentru jucatori dupa FCSB  U Cluj 11 Trebuie sa ne schimbam atitudinea
Toni Petrea s-a arătat extrem de nemulțumit după întâlnirea FCSB - U Cluj 1-1 și le-a transmis un mesaj dur jucătorilor spunând că trebuie să-și schimbe atitudinea. Sursă foto: Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României a început cu stângul noul sezon din SuperLiga în fața unei nou-promovate care a jucat cu mult curaj.

Mesajul lui Toni Petrea pentru jucători după FCSB – U Cluj 1-1

La finalul întâlnirii FCSB – U Cluj 1-1, mesajul lui Toni Petrea pentru jucători a fost unul clar și a explicat faptul că evoluția mai puțin reușită a venit din faptul că echipa sa nu a jucat în viteză.

ADVERTISEMENT

”Un joc mai puțin reușit. Am fost destul de nemulțumit de prima repriză și de finalul celei de-a doua. Voi discuta cu jucătorii să fim mai concentrați, pentru că adversarul a avut 2-3 ocazii pe final. Rezultatul nu mă mulțumește și nici evoluția nu a fost pe placul meu. Trebuie să ne schimbăm atitudinea, pentru că altfel vom avea probleme.

Nu văd defensiva ca pe un punct sensibil. Am încercat să punem presiune și era normal să riscăm, dar astea sunt lucruri pe care trebuie să le rezolvăm. Crețu nu e o surpriză, a mai jucat titular. Și lipsa lui Radunovic poate a contat. Sunt mulțumit de Dawa, dar au fost și câteva greșeli”, a declarat Petrea.

ADVERTISEMENT

Schimbări în echipa de start pentru Conference League

Tehnicianul ”roș-albaștrilor” a vorbit și el, la fel ca și căpitanul Florin Tănase, despre faptul că ar mai fi nevoie de câteva achiziții și a precizat că la partida cu Saburtalo din Conference League ar putea face câteva schimbări în primul ”11”.

”La pauză am fost forțat să fac schimbări și să aduc jucători pe alte posturi. La pauză le-am spus să punem presiune și să jucăm mai repede, ceea ce nu am făcut în prima repriză. Am avut oportunități, am avut și o bară, dar e clar că jocul nostru nu a funcționat cum ne-am dorit. Din moment ce avem arbitraj VAR nu mai avem ce să comentăm.

ADVERTISEMENT

Asta e politica clubului să combinăm experiența cu tinerețea. La orice echipă cred că mai sunt nevoie de jucători, dar trebuie să ai și ce să aduci. Suntem la început de sezon, nu avem ritm de joc. Trebuie să gestionăm bine situațiile, ar putea să apară și alți jucători la meciul din Georgia”, a spus Petrea.

VAR-ul, intervenții decisive

Nu mai puțin de patru faze controversate în meciul de pe Național Arena dintre FCSB și Universitatea Cluj. Sorin Șerban putea fi eliminat după un fault extrem de dur, ”roș-albaștrii” au fost privați de un penalty, iar ambele echipe au avut câte un gol anulat.

ADVERTISEMENT

La începutul reprizei secunde, suporterii celor de la Universitatea Cluj și Dinamo au încercat să intre peste suporterii FCSB-ului de la tribuna a doua, iar o bătaie generală a fost evitată în ultimul moment de intervenția Jandarmeriei.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,93 este cota pentru „1 solist sau peste 2,5 goluri” la Saburtalo Tbilisi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT