Sport

Toni Petrea, mesaj dur pentru jucători înaintea returului cu Saburtalo: “Să ne gândim foarte bine ce vrem să facem în continuare!”. Ce spune despre plecarea de la FCSB

Toni Petrea va avea o discuție decisivă cu conducerea clubului înaintea returului cu Saburtalo. Antrenorul FCSB nu și-a menajat jucătorii și a recunoscut că ar putea să plece de la echipă.
25.07.2022 | 01:56
Toni Petrea mesaj dur pentru jucatori inaintea returului cu Saburtalo Sa ne gandim foarte bine ce vrem sa facem in continuare Ce spune despre plecarea de la FCSB
Toni Petrea, în meciul dintre Rapid și FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB are un început foarte modest de sezon. Fără victorie și cu doar un gol înscris în primele trei meciuri, roș-albaștrii trebuie să își revină, pentru că joi au un meci decisiv în Conference League, cu Saburtalo.

Toni Petrea a recunoscut că ar putea pleca de la FCSB: “O să discut cu conducerea să văd care este părerea lor”

Toni Petrea are postul amenințat, iar înfrângerea cu Rapid îl poate costa postul. Tehnicianul a declarat că va avea o discuție cu cei din conducerea clubului și a recunoscut că ar fi putut fi ultimul său meci pe banca roș-albaștrilor:

ADVERTISEMENT

“Normal că este presiune tot timpul. În condițiile în care nu reușești să câștigi trei jocuri la rând, e o presiune. Vom vedea, o să discut cu conducerea să văd care este părerea lor și vom lua o decizie”, a spus Petrea.

Mesaj tăios pentru jucători înaintea returului cu Saburtalo: “Trebuie să ne gândim foarte bine la ceea ce vrem să facem în continuare”

FCSB se află înaintea unui meci foarte important în Conference League, cu Saburtalo. În tur, georgienii s-au impus cu 1-0, iar Toni Petrea le-a transmis un mesaj tăios jucătorilor înaintea meciului de pe Arena Națională:

ADVERTISEMENT

“Trebuie să ne facem bine din punct de vedere fizic după acest joc și să ne gândim foarte bine la ceea ce vrem să facem în continuare”, a spus Toni Petrea.

“Am discutat cu marea majoritatea jucătorilor, individual, dar și cu echipa”

Antrenorul a recunoscut că nu a depistat problemele cu care se confruntă FCSB, în condițiile în care este aceeași echipă care a fost la un pas să câștige titlul în finalul stagiunii precedente:

ADVERTISEMENT

“Caut să găsesc și eu explicații la acest lucru. Am încercat să am discuții individuale cu ei, dar și cu echipa. Să înțeleg cum văd ei lucrurile, pentru că ei sunt aceiași. La antrenamente lucrurile merg bine, dar la meciuri… Trecem printr-un moment și sper să fie doar un moment cât mai scurt și să îl trecem cât mai repede.

Am discutat cu marea majoritatea jucătorilor, individual, dar și cu echipa. Tavi Popescu este un jucător tânăr, mai are mult de muncit și nu jocul său individual poate să îl propulseze, ci jocul de echipă, într-un campionat mai puternic”, a spus Petrea.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Gigi Becali și-a pierdut încrederea în Toni Petrea. Antrenorul a pierdut vestiarul, iar acest lucru ar putea să îl coste postul pe tehnician, dinaintea meciului cu Saburtalo.

  • 1 gol a marcat FCSB în 3 meciuri
  • 3 șuturi pe poartă au avut roș-albaștrii în meciul cu Rapid

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 4,65 este cota pentru „X solist” la FCSB – Saburtalo Tbilisi. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT