Fotbal intern

Toni Petrea, mesaj războinic înainte de Dinamo – FCSB: „Trebuie să câștigăm cu orice preț”

02.02.2021 | 16:07
Toni Petrea mesaj razboinic inainte de Dinamo  FCSB Trebuie sa castigam cu orice pret
ADVERTISEMENT

Dinamo și FCSB vor da piept miercuri, 3 februarie, în cel mai devreme programat derby de România din istoria confruntărilor de acest fel. Toni Petrea, antrenorul roș-albaștrilor, și-a mobilizat jucătorii.

„Câinii” nu se află într-o situație financiară foarte roz, astfel că meciul nu se va putea disputa pe Arena Națională. Toni Petrea se teme de starea gazonului de pe stadionul Dinamo, însă FANATIK a prezentat imagini încurajatoare.

ADVERTISEMENT

Antrenorul liderului Ligii 1 a vorbit și despre transferurile pe care le-ar mai putea efectua echipa sa, după plecarea lui Dennis Man, și a dezvăluit că există discuții, însă nimic nu a fost stabilit în mod concret.

Toni Petrea, mesaj războinic înainte de Dinamo – FCSB: „Victorie cu orice preț!”

Antrenorul care a reușit să o transforme pe FCSB într-o echipă considerată chiar și de către marii rivali drept principala candidată pentru cucerirea titlului în Liga 1, Toni Petrea, este optimist înaintea duelului cu Dinamo. Partida care se va juca miercuri, 3 februarie, rămâne una specială, în viziunea tehnicianului.

ADVERTISEMENT

Petrea a vorbit și despre situația arbitrajului, după ce Mihai Stoica s-a plâns de deciziile din ultima vreme ale „fluierașilor”, însă antrenorul este de părere că aceștia se vor mobiliza exemplar pentru derby și nu vor crea probleme. De asemenea, tehnicianul liderului a declarat că se teme de starea gazonului de pe stadionul Dinamo.

„Din punctul meu de vedere da, este un derby, chiar dacă echipa adversă nu este în partea superioară a clasamentului. Consider că rivalitatea și orgoliile dintre cele două echipe fac ca acest meci să fie un derby. Sper să ieșim învingători și să ne facem suporterii fericiți.

ADVERTISEMENT

Încercăm să tratăm fiecare meci la fel, la victorie. Jucătorii sunt conectați la ce înseamnă acest meci și la ce trebuie să facem. E un meci de campionat important pe care trebuie să îl câștigăm cu orice preț. Cei de la Dinamo au două victorii în ultimele două partide, înseamnă că sunt într-o formă bună și și-au îmbunătățit jocul.

Am convingerea că arbitrajul va fi foarte bun și nu va influența rezultatul din teren. E o problemă cu gazonul, sper să nu influențeze prea mult aspectul și dinamica jocului. La meciul lui Dinamo cu Gaz Metan nu a arătat prea bine gazonul, dar trebuie să ne adaptăm și să facem orice ca să câștigăm acest meci, indiferent de condiții”, a declarat Petrea înainte de meciul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Ar putea debuta Ante Vukusic: „Azi ne decidem!”

Antrenorul FCSB-ului a vorbit și despre posibilitatea de a-l utiliza împotriva lui Dinamo pe Ante Vukusic, croatul adus pentru a-l înlocui pe Sergiu Buș. FANATIK a anunțat în exclusivitate transferul fostului atacant al roș-albaștrilor la gruparea sud-coreeană.

„Mai avem un atrenament astăzi și apoi ne vom decide dacă Vukusic va face parte din lot și dacă va juca. Mi-l doresc în lotul echipei cât mai repede, dar nu este la 100% din punct de vedere fizic. Vom lua o decizie după antrenamentul de astăzi”, a spus Toni Petrea.

Tehnicianul a dezvăluit că FCSB ar putea să mai aducă jucători în perioada viitoare și că discută cu alți fotbaliști, însă susține că nimic concret nu a fost stabilit. „Momentan e greu de spus dacă vor mai veni jucători. Sunt discuții, dar nimic concret. Așteptăm să vedem”, a mai declarat Petrea.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 16,50 este cota pentru „Scor corect 1-3”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT