Sport

Toni Petrea, nedumerit după FCSB – CFR Cluj 3-3: „Mie mi-au strigat demisia? Am auzit eu ceva”

FCSB și CFR Cluj au remizat, 3-3, în etapa a 22-a din Liga 1. La finalul meciului, Toni Petrea, antrenorul gazdelor, s-a arătat nedumerit de scandările fanilor la adresa sa.
23.01.2022 | 23:11
Toni Petrea nedumerit dupa FCSB  CFR Cluj 33 Mie miau strigat demisia Am auzit eu ceva
FCSB și CFR Cluj au remizat, 3-3, în etapa a 22-a din Liga 1. La finalul meciului, Toni Petrea, antrenorul gazdelor, s-a arătat nedumerit de scandările fanilor la adresa sa
ADVERTISEMENT

Golurile FCSB-ului au fost marcate de Octavian Popescu, Valentin Gheorghe și Iulian Cristea. În timp ce reușitele oaspeților au fost semnate de Gabriel Debeljuh (două goluri) și Alexandru Chipciu.

Toni Petrea, nedumerit după FCSB – CFR Cluj 3-3

Toni Petrea a punctat faptul că, după meciul de duminică seara, echipa sa a rămas tot la zece puncte distanță de CFR Cluj și că trebuie să câștige fiecare meci, dacă vrea să mai spere la titlu.

ADVERTISEMENT

Totodată, antrenorul FCSB-ului a declarat faptul că a auzit scandările fanilor, care îi cereau demisia, însă nu și-a dat seama că erau pentru el.

„În repriza a doua, nu am dat șanse adversarului. Dar am luat goluri din faze fixe, pe greșeli colective. Am reușit să revenim și am pus sub presiune CFR. Suntem cam tot acolo unde eram înaintea jocului,

ADVERTISEMENT

Am schimbat și forțat de împrejurări, de scor. A contat și lipsa fundașilor de bandă. Așteptam să văd dacă e gol sau nu la ultima fază. Am fost mai temperat.

Au rămas tot 10 puncte, important e să câștigăm fiecare joc și să sperăm că se vor încurca. Deși, la echipa pe care o au, e greu. Dar au și ei meciuri grele.

ADVERTISEMENT

Nu neapărat la adresa unui jucător am fost furios, dar le-am zis să aibă grijă să nu facă faulturi așa. Meci important cu o echipă de tradiție, ei sunt în situație mai dificilă.

Ei și anul trecut au avut ceva probleme, dar nu mai contează pozițiile în clasament, la ce orgolii sunt.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a avut un joc consistent, le era teamă să îl mai atace celor de la CFR Cluj.

Mie mi-au strigat demisia? Am auzit ceva, dar nu știam pentru cine. Eu eram concentrat la joc”, a declarat Toni Petrea, la finalul partidei cu CFR Cluj.

În prezent, FCSB se află pe locul 2 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 48 de puncte obținute după 22 de meciuri jucate.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,62 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: