Sport

Toni Petrea, nemulțumit de modul în care s-au prezentat jucătorii FCSB-ului, după vacanță: „Nu au venit foarte pregătiți!”. Video

Toni Petrea (46 de ani), antrenorul FCSB-ului, s-a declarat nemulțumit de modul în care s-au prezentat fotbaliștii săi, după perioada petrecută în vacanță.
13.01.2022 | 17:28
Toni Petrea nemultumit de modul in care sau prezentat jucatorii FCSBului dupa vacanta Nu au venit foarte pregatiti Video
ADVERTISEMENT

FCSB se va duela cu CS Mioveni în prima și singura partidă amicală din această iarnă, care va avea loc sâmbătă, de la ora 12:00, în incinta Centrului Național de Fotbal Buftea.

Toni Petrea, nemulțumit de modul în care s-au prezentat jucătorii FCSB-ului, după vacanță

Tehnicianul bucureștenilor s-a arătat nemulțumit de faptul că jucătorii săi nu au revenit pregătiți, din punct de vedere fizic, după perioada petrecută în vacanță. Acesta spune că mai mulți jucători au venit cu kilograme în plus.

ADVERTISEMENT

Totodată, Toni Petrea susține că perioada de pregătire, din această pauză de iarnă, este foarte scurtă, motiv pentru care a decis ca echipa sa să dispute un singur meci amical.

„Perioada de vacanță a venit după o perioadă lungă de meciuri. Jucătorii nu au venit foarte pregătiți, cu greutatea n-am avut probleme. Cred că doi-trei jucători au venit cu 1-2 kilograme în plus, n-am avut probleme. E foarte importantă greutatea jucătorului, un kilogram în plus contează în exprimarea jucătorului pe teren.

ADVERTISEMENT

Când ai două-trei kg în plus e ca și cum ai alerga cu o minge medicinală în brațe. Încercăm să facem antrenamentele plăcute și utile, nu vrem să existe o monotonie în pregătire

Timpul e destul de scurt până la începerea sezonului. Nu pot să zic că avem timp suficient, dar n-avem ce face.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ne adaptăm. După începerea competiției, vom continua procesul acesta pentru a ne perfecționa.

Într-adevăr, un singur joc amical. Am luat doar unul pentru că e perioada foarte scurtă. Chiar și așa, n-am avut timp să fac tot ce mi-am dorit în perioada de pregătire și am considerat că e suficient un meci amical.

ADVERTISEMENT

Contează și nivelul la care vor fi jucătorii din punct de vedere fizic. Am încercat ca până la reluarea campionatului să ne punem la punct din punct de vedere fizic.

Cred că avem un lot echilibrat, avem jucători care pot face oricând parte din primul «11», pot intra pe parcurs.

Nu cred că sunt anumite posturi deficitare. Nu-mi doresc decât să avem jucătorii sănătoși, să nu se accidenteze, să se poată pregăti foarte bine și să joace foarte bine”, a declarat Toni Petrea, într-un interviu pentru FCSB TV.

În prezent, FCSB se află pe locul 2 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 47 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

În primul meci oficial din 2022, FCSB o va întâlni, acasă, pe campioana CFR Cluj. Partida este programată duminică, 23 ianuarie, la ora 20:00.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 3,95 este cota pentru „1 și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT