Fotbal intern

Toni Petrea, noul antrenor de la FCSB! Anunțul oficial al clubului confirmă exclusivitatea FANATIK

15.07.2020 | 14:08
Toni Petrea noul antrenor de la FCSB Anuntul oficial al clubului confirma exclusivitatea FANATIK
ADVERTISEMENT

FCSB a anunțat că noul antrenor al clubului este Anton Petrea. FANATIK a anunțat această mutare de acum o săptămână, Petrea urmând să fie ajutat de Thomas Neubert, preparator fizic. 

Fostul secund al lui Laurențiu Reghecampf îl înlocuiește pe Bogdan Argeș Vintilă, cel care a rezistat 11 luni pe banca tehnică a echipei lui Gigi Becali. Primul obiectiv al lui Toni Petrea la FCSB este câștigarea Cupei României, acolo unde roș-albaștrii vor întâlni Sepsi.

ADVERTISEMENT

“Anton Petrea, noul antrenor al FCSB!

Toni Petrea, noul antrenor de la FCSB! Anunțul oficial al clubului: “Clubul nostru îi urează bun venit”

FCSB anunță că Anton Petrea este noul antrenor principal al echipei noastre. Acesta îl înlocuiește pe Bogdan Vintilă, care a activat în această funcție între 23 august 2019 și 15 iulie 2020.

Noul tehnician al FCSB va fi ajutat de preparatorul fizic Thomas Neubert, alături de care a mai lucrat, în două rânduri (2012-2014 și în 2016) pentru echipa noastră. De asemenea, din staff-ul acestuia vor face parte, în continuare, Ovidiu Petre (analist), Horea Codorean (preparator fizic) și Marius Popa (antrenor cu portarii).

ADVERTISEMENT

În perioadele în care a activat la clubul nostru, din postura de antrenor secund, Anton Petrea a contribuit la câștigarea a două titluri (2013 și 2014), a Supercupei României (2013) și a Cupei Ligii (2016), precum și la mari performanțe în UEFA Europa League și UEFA Champions League.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese la conducerea FCSB!”, se arată în anunțul oficial.

ADVERTISEMENT

“Neubert a zis că e mai motivat ca niciodată. Mi-au cerut un atacant, l-am adus”

Gigi Becali a anunțat că se va implementa o disciplină de fier la echipă:

“O să le spun jucătorilor că anumite comportomante nu se vor mai întâmpla. Se implementează un regim dictatorial.

Nu mai ai voie nici măcar să zâmbești. Nici să glumești sau să râzi. Când intri pe poarta cantonamentului e disciplină de fier, când pleci de aci faci ce vrei. Antrenamente cum vedeam pe vremeri, până se vomită. Asta dacă vreo să ajungi fotbalist.

ADVERTISEMENT

Eu implementez de astăzi disciplină de fier și muncă, muncă și iar muncă. Jucătorii se vor conforma, că nu e niciunul indisciplinat. Ei îmi spuneau să-l aduc pe Neubert să-i facă fotbaliști, îmi mai ziceau că vor să transpire.

Neubert a zis că e mai motivat ca niciodată. Mi-au cerut un atacant, l-am adus. Mi-au cerut fundaș central și încă ceva, nu mai știu”, a spus Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 18,50 este cota pentru “total goluri: 7+”. Vezi aici toate cotele!


ADVERTISEMENT