Fotbal intern

Toni Petrea nu concepe să rateze calificarea în Europa League: ”Am trecut peste faza cu emoțiile”. Video

26.08.2020 | 15:33
Toni Petrea nu concepe sa rateze calificarea in Europa League Am trecut peste faza cu emotiile Video
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei FCSB, Toni Petrea, nu concepe ca formația sa să rateze calificarea în turul doi preliminar al Europa League.

Tehnicianul este mulțumit de faptul că ”roș-albaștrii” vor juca pe teren propriu, dar este dezamăgit de faptul că spectatotrii nu vor putea fi prezenți în tribune.

ADVERTISEMENT

”Sper să creştem de la meci la meci. Faptul că jucăm acasă este un avantaj, dar este un dezavantaj că vom juca fără spectatori”, a declarat el.

Calificarea, obiectivul lui Toni Petrea în Europa League

”Suntem conştienţi de dificultatea acestei partide. Calificarea se decide într-un singur meci şi am convingerea că vom obţine un rezultat bun şi calificarea”, a spus Toni Petrea despre calificarea în Europa League.

ADVERTISEMENT

”Am trecut peste faza cu emoţiile, am experienţa meciurilor europene din altă postură. Shirak a jucat o singură partidă de la reluarea sezonului. Din informaţiile mele, am îneţeles că sunt jucători vechi ai echipei”, a menționat tehnicianul FCSB-ului într-o conferință de presă.

”Trebuie să ne vedem de jocul nostru şi să obţinem calificarea. Avem jucători de valoare, cu potenţial, însă nu vreau să vorbesc de sume. Sincer, mă gândesc doar la meciul cu Shirak, apoi putem să vorbim de posibili adversari”, a precizat Petrea.

ADVERTISEMENT

Partida FCSB – FC Shyrak, din primul tur preliminar al Europa League, se va disputa joi, 27 august, de la ora 21:30, pe Arena Națională. Întâlnirea va fi transmisă în direct de posturile Prima TV și Look TV.

Trupa din orașul Gyumri are un lot modest, care este cotat de site-urile de specialiate la 2,15 milioane de euro, de zece ori mai mic decât al FCSB-ului. Cel mai scump jucător este atacantul ivorian Mory Kone (25 de ani), cotat la 300.000 de euro și care a fost golgheterul sezonului precedent din Armenia cu 23 de reușite.

ADVERTISEMENT

Cu o zi înainte să plece la Bucureşti, Shirak a anunţat pe contul oficial de Facebook că lotul echipei a fost întărit cu nouă fotbalişti. Dintre aceştia, opt au fost vânduţi în vară la Ararat Erevan de adversara FCSB în Europa League, iar acum s-au întors la Shirak pentru o perioadă scurtă de timp.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Shirak: 11,50 este cota pentru “peste 7,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: