Fotbal intern

Toni Petrea, planuri pentru sezonul viitor: „Ne gândim la mai multe transferuri, chiar din play-out!”

30.07.2020 | 16:02
Toni Petrea planuri pentru sezonul viitor Ne gandim la mai multe transferuri chiar din playout
ADVERTISEMENT

Toni Petrea se gândește deja la următorul sezon și a mărturisit că vrea să facă mai multe transferuri, inclusiv de la echipe din play-out.

Antrenorul FCSB-ului țintește titlul din primul an și participarea în grupele Europa League.

Totodată, Toni Petrea vrea să termine seonul chiar pe locul 3, mai ales după toate problemele apărute la Astra Giurgiu din cauza coronavirusului.

ADVERTISEMENT

Planurile lui Toni Petrea pentru sezonul viitor

Toni Petrea, antrenorul FCSB-ului, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK, a vorbit despre sezonul următor și a mărturisit că se gândește la mai multe transferuri: Întâlnim o echipă experimentată, angrenată în luptă pentru titlu, care, indiferent de numele jucătorilor care vor apărea mâine pe teren, va veni și va încerca să câștige jocul.

Perioada de pregătire este foarte scurtă. Noul sezon va începe pe 22 august, Europa League pe 27 și nu prea avem timp de vacanță și de o pregătire așa cum ne-am fi dorit”.

ADVERTISEMENT

„Ne-am gândit la câteva transferuri, sunt și jucători care acum evoluează în play-out și fac obiectul nostru de interes. Trebuie să vedem și acolo când se va încheia sezonul. 

Sperăm să avem cât mai rapid lotul conturat și gata pentru noul sezon. Sper ca până la ora primului meci din Europa să fim pregătiți 100%”, a mai spus antrenorul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

„Ne gândim la locul 3”

Toni Petrea a continuat și a vorbit și despre actualul sezon, susținând că se gândește ca FCSB să termine pe locul trei: Noi venim după două jocuri bune, în care am obținut victoria. Echipa are un moral foarte bun.

Sper ca jucătorii mei să aibă aceeași poftă de joc și să obținem un rezultat cât mai bun

Avem o problemă pentru că nu știm dacă se va mai juca ultima etapă (n.r. cu Astra). Ne gândim la locul 3, însă rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare”.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 1,77 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT