Fotbal intern

Toni Petrea, probleme de lot pentru meciul FCSB – Chindia: ”Așteptăm să vedem dacă recuperăm pe cineva”

19.02.2021 | 17:21
Toni Petrea probleme de lot pentru meciul FCSB  Chindia Asteptam sa vedem daca recuperam pe cineva
ADVERTISEMENT

Antrenorul Toni Petrea are probleme de lot pentru meciul FCSB – Chindia Târgoviște, din etapa a 24-a a Ligii 1, anunțând că jucătorii Olimpiu Moruțan și Ionuț Panțîru s-au accidentat și sunt incerți.

În plus, căpitanul Florin Tănase va lipsi și el din cauza faptului că este suspendat după ce a ajuns la patru cartonașe galbene.

ADVERTISEMENT

Zilele lui Ante Vukusic la FCSB par a fi numărate, după ce a apărut informația că Gigi Becali îl vrea afară din echipă. Croatul nu a prins lotul la deplasarea din ultima etapă, la Mediaș, acolo unde FCSB a pierdut cu Hermannstadt.

Probleme de lot pentru Toni Petrea înaintea partidei FCSB – Chindia

”Tănase a acumulat cartonașele galbene care îl țin departe de acest joc, dar oricum avea și o mică problemă medicală. Orice jucător contează în angrenajul echipei, dar căutăm să găsim soluții și indiferent cine intră mâine pe teren trebuie să demonstreze că merită locul în această echipă.

ADVERTISEMENT

Din păcate mai avem și câteva mici probleme medicale. Panțîru, mai nou și Moruțan, așteptăm să vedem dacă vom recupera pe cineva până la ora jocului. Astea sunt condițiile, ne-am antrenat pe sintetic și acolo s-au produs aceste accidentări”, a declarat Toni Petrea despre problemele de lot pe care le are înainte de FCSB – Chindia.

”Ne dorim o victorie, o victorie de moral. Venim după o perioadă mai puțin fericită în care nu am reușit să câștigăm, mai mult am și pierdut. Sper ca Florinel Coman să aibă o evoluție bună, să se ridice la nivelul jocului.

ADVERTISEMENT

Are nevoie de timp pentru a căpăta încredere după perioada mai puțin plăcută cu accidentarea. Am speranțe ca întreaga echipă să aibă o evoluție bună, să reușim să ne facem jocul și să câștigăm”, a mai spus tehnicianul ”roș-albaștrilor.

Petrea le cere jucătorilor săi mai multă agresivitate

”Întâlnim un adversar care are ca obiectiv salvarea de la retrogradare, dar cu șanse reale la play-off. O echipă care nu a transferat foarte mult în pauza competițională, iar asta dă mai multă coeziune și omogenitate lotului lor. Trebuie să fim foarte atenți și să facem un joc bun spre foarte bun pentru a reuși să câștigăm.

ADVERTISEMENT

Orice echipă care joacă împotriva noastră este motivată și dornică să demonstreze că au valoare și pot face față liderului. Cu siguranță că vor veni foarte ambițioși. Noi trebuie să fim cel puțin la nivelul lor din punct de vedere al agresivității și al dăruirii”, a continuat Petrea.

”Problema când iei gol din fază fixă nu e numai apărarea, pentru că noi ne apărăm cu toată echipa și cu toții poartă o parte din vină. Trebuie să fim mult mai atenți la momentele statice ale jocului, trebuie să avem o mai mare responsabilitate când intrăm în marcaj cu adversarul, iar fazele ofensive să le tratăm serios și agresiv”, a menționat el.

Toni Petrea a vorbit și despre interesul celor de la Galatasaray pentru Olimpiu Moruțan: ”Galatasaray e o echipă de renume din fotbalul european și e măgulitor pentru orice jucător să afle că e dorit de un club așa mare, dar momentan el trebuie să se gândească la ce are de făcut aici și vom vedea pe parcurs dacă se va materializa ceva din ce se scrie”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 1,70 este cota pentru „nu marchează ambele”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT