Sport

Toni Petrea s-a săturat să fie înjurat de fanii FCSB-ului: „O să am o discuție zilele astea cu liderii galeriei!”

Toni Petrea (47 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a vorbit despre cuvintele dure pe care ultrașii formației roș-albastre i le transmit la fiecare partidă.
10.04.2022 | 15:30
Toni Petrea sa saturat sa fie injurat de fanii FCSBului O sa am o discutie zilele astea cu liderii galeriei
ADVERTISEMENT

Luni, FCSB o va întâlni, acasă, pe FC Voluntari, în etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 1. Meciul este programat la ora 21:00, pe stadionul „Arena Națională”.

Toni Petrea, răspuns tranșant când a fost întrebat dacă FCSB se mai gândește la titlu

Antrenorul vicecampioanei României susține că îl deranjează faptul că ultrașii FCSB-ului îi cer demisia la fiecare meci, astfel că își dorește să aibă o discuție cu liderii galeriei, pentru a cădea la pace.

ADVERTISEMENT

„Probabil că o să am o discuție în zilele astea cu liderii galeriei, dacă vor dori. Nu am ce să fac… Eu caut să îmi văd de treabă. Vreau să vină în număr cât mai mare la stadion și să susțină jucătorii. Ei au nevoie de asta. 

S-a mai întâmplat (n.r. ca fanii să-i ceară demisia). Asta e situația, asta e soarta antrenorilor. Când nu ai un rezultat bun, e posibil să apară asemenea scandări.

ADVERTISEMENT

Când sunt la meci, mă concentrez pe ce am de făcut, chiar dacă aud anumite lucruri. E clar că nu e un sentiment plăcut, nu pot să mint. Dar nu am ce să fac. Nu pot să schimb părerea unor oameni. Nu vreau să răspund în presă. Cel mai bine ar fi să avem o discuție față în față”, a declarat Toni Petrea, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FC Voluntari.

Toni Petrea: „Trebuie să fim realiști!”

Toni Petrea este conștient de faptul că diferența dintre FCSB și CFR Cluj, din clasament, este de opt puncte, astfel că șansele bucureștenilor de a câștiga titlul, în acest sezon, sunt minime.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul roș-albaștrilor le transmite propriilor jucători să fie focusați pe meciurile lor și să le câștige, pentru a se apropia de primul loc, în cazul în care CFR Cluj se va încurca.

„(n.r. se mai gândește FCSB la titlu?) Ne gândim în primul rând la meciul următor. Trebuie să fim realiști, să fim cu ochii pe clasament și să vedem că e distanța destul de mare față de primul loc.

ADVERTISEMENT

Pe noi ne interesează să câștigăm meciul următor și vom vedea pe parcurs. Trebuie să ne gândim să ne câstigăm meciurile noastre și, în eventualitatea unor rezultate favorabile nouă, să ne apropiem de primul loc”, a mai spus Toni Petrea.

Toni Petrea a mai declarat faptul că speră ca Universitatea Craiova să se impună în fața celor de la CFR Cluj, în meciul de diseară.

„Poate că ar fi mai interesant să câștige Universitatea Craiova. E posibil, de ce nu? Joacă destul de bine (n.r. Universitatea Craiova), a făcut-o și cu noi și poate să învingă și CFR-ul, fără probleme”, a încheiat Toni Petrea.

În prezent, FCSB se află pe locul 2 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 37 de puncte obținute.

  • 32,4 milioane de euro este cota lotului FCSB-ului, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 2,92 este cota pentru ”1 și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT