Sport

Toni Petrea, reacție după victoriile categorice obținute de FCSB în amicalele verii: ”Sunt mai multe aspecte tactice pe care le urmăresc”

FCSB a făcut instrucție cu adversarele din Republica Moldova pe care l-ea întâlnit în cele două meciuri test pe care roș-albaștrii le-au disputat. Antrenorul Toni Petrea spune că mai sunt lucruri de pus la punct.
03.07.2022 | 00:00
Toni Petrea reactie dupa victoriile categorice obtinute de FCSB in amicalele verii Sunt mai multe aspecte tactice pe care le urmaresc
FCSB a marcat câte 6 goluri în cele două meciuri test, dar antrenorul Toni Petrea spune că echipa încă nu este la nivelul dorit de el. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

După 6-0 cu FC Sfântul Gheorghe și 6-1 cu Zimbru Chișinău, FCSB arată că este capabilă să ofere o replică solidă campioanei în exercițiu, CFR Cluj, în viitorul sezon.

Toni Petrea: ”Nu sunt la același nivel de pregătire cu noi”

Antrenorul Toni Petrea și-a prelungit contractul cu FCSB pentru încă un sezon, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, iar fanii roș-albaștrilor jubilează după rezultatele obținute de echipa lor favorită în meciurile test din această vară și visează din nou la câștigarea campionatului.

ADVERTISEMENT

12 goluri au marcat elevii lui Toni Petrea în duelurile cu FC Sfântul Gheorghe și Zimbru Chișinău, însă tehnicianul vicecampioanei trage un semnal de alarmă.

”Un meci de pregătire, un meci amical, pe un teren foarte frumos, cu spectatori pătimași. Un antrenament foarte bun împotriva unei echipe care nu este la același nivel de pregătire cu noi.

ADVERTISEMENT

A fost util acest test, ținând cont că mai avem două săptămâni până începe campionatul și două meciuri amicale, în țară”, a spus Toni Petrea la finalul meciului cu Zimbru Chișinău, pentru Pro Arena.

Unde crede Toni Petrea că echipa lui mai are de lucrat

Antrenorul roș-albaștrilor speră ca până la startul viitoarei ediții a Superligii echipa lui să fie și mai pregătită din punct de vedere tactic, decât a arătat-o în cele două meciuri amicale.

ADVERTISEMENT

Petrea a mărturisit că jucătorii lui mai au de exersat la consolidarea relațiilor de joc, dar și alte aspecte tehnico-tactice pot fi în continuare îmbunătățite.

”Mă interesează mai mult exprimarea jucătorilor, să consolidăm niște relații de joc, încercăm să facem un pressing cât mai bun ca să recuperăm mingea cât mai repede. Sunt mai multe aspecte tactice pe care le urmăresc în aceste jocuri”, a explicat Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Până la debutul în viitoarea ediție de campionat FCSB mai are programate încă două meciuri test. Primul dintre acestea este programat pe 6 iulie, la baza proprie de pregătire din Berceni.

Roș-albaștrii vor primi vizita formației întâlni formația CS Mioveni. În sfârșit, ultimul amical se va disputa pe 9 iulie, la Galați, în compania fostei campioane Oțelul.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: