Sport

Toni Petrea, resemnat că va pleca de la FCSB: „Îmi expiră contractul. Au găsit deja înlocuitor“

Toni Petrea este resemnat că va pleca de la FCSB. „Am înţeles că mi s-a găsit deja înlocuitor“, a spus el la finalul jocului cu Universitatea Craiova
20.05.2021 | 00:53
Toni Petrea resemnat ca va pleca de la FCSB Imi expira contractul Au gasit deja inlocuitor
ADVERTISEMENT

FCSB – Universitatea Craiova s-a încheiat 1-1 în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Oltenii s-au impus în faţa unei echipe formate de puşti a roş-albaştrilor, după ce vedetele echipei au intrat în vacanţă cu două runde mai devreme, după cum a anunţat în exclusivitate FANATIK.

Toni Petrea, despre puştii pe care i-a folosit contra Craiovei: „Sunt tineri, dar au valoare“

Golul victoriei a fost înscris de Alexandru Cicâldău, decarul oltean reluând în plasă o minge primită de la Andrei Ivan, în careul advers, în minutul 55 al partidei de la Giurgiu. La finalul partidei, Toni Petrea, antrenorul gazdelor, a lăudat calitatea juniorilor proveniţi din academia clubului şi a evitat să vorbească despre schimbarea de antrenor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Am folosit o echipă foarte tânără, câţiva debutanţi care s-au descurcat foarte bine. Vin din academia noastră, ceea ce înseamnă că se lucrează bine acolo. Din păcate, am pierdut. Ar fi fost bine pentru aceşti copii să nu pierdem.

Am avut un program încărcat, cu jocuri multe. Urmează şi meciurile naţionalei şi am consideat că merită puţină linişte şi de aceea i-am lăsat în vacanţă mai devreme. Mulţi dintre ei vor fi convocaţi. Vom merge la fel şi la CFR, vom juca tot cu tinerii. Nu mi-e frică de un scor fluviu. Sunt tineri, dar au valoare.

ADVERTISEMENT

Nu ştiu ce au scandat suporterii. Primii supăraţi suntem noi. Eu sunt supărat că nu am câştigat titlul. Supărare mare e şi la jucători. Faptul că nu am beneficiat de sprijinul suporterilor s-a simţit pe parcursul acestui campionat.

Îi expiră contractul la finalul sezonului

Mie mi se termină contractul la finalul acestui sezon. Am înţeles că s-a găsit deja înlocuitor. Nu mă interesează ce antrenor alege patronul, e libertarea lui.

ADVERTISEMENT

Să lucrez cu Gigi Becali a fost o experienţă interesantă şi inedită. Echipa a arătat foarte bine. Am dominat mare parte din campionat. Au fost evoluţii ale jucătorilor noştri foarte bune, vorbesc aici de Tănase care e golgheter, de Moruţan. S-a făcut cel mai mare transfer în străinatate. Sunt lucruri pozitive.

Dânsul e patronul şi decide soarta acestei echipe. Nu discut despre aceste lucruri (n.r. – dacă Gigi Becali dictează primul 11 şi schimările). Se fac speculaţii, nu am ce să lămuresc“, a spus Toni Petrea la capătul meciului pierdut.

ADVERTISEMENT

Va fi înlocuit cu Şumudică

Zilele lui Toni Petrea pe banca FCSB-ului sunt numărate. Patronul Gigi Becali a anunţat deja că a ajuns la un acord cu Marius Şumudică să preia echipa în sezonul viitor.

Fanii echipei roş-albastre nu sunt deloc încântaţi de această mutare şi au scandat în afara stadionului, la meciul cu Universitatea Craiova. Gigi Becali nu se lasă, însă, influenţat şi le-a transmis să meargă la CSA, dacă nu le convine.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT