Fotbal intern

Toni Petrea se gândește și la alte transferuri după Radunovic: “Mai avem nevoie de jucători”

18.12.2020 | 22:55
Toni Petrea se gandeste si la alte transferuri dupa Radunovic Mai avem nevoie de jucatori
ADVERTISEMENT

Toni Petrea a fost foarte mulțumit de evoluția celor de la FCSB după victoria cu Universitatea Craiova, scor 2-0 pe arena “Ion Oblemenco”. Antrenorul roș-albaștrilor și-a felicitat elevii pentru prestația excelentă din Bănie.

Tehnicianul celor de la FCSB consideră că e un dezavantaj pentru toată lumea să se înceapă în luna ianuarie campionatul, în condițiile în care nu se știe care vor fi temperaturile și dacă echipele vor putea să se antreneze.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea a lăsat deschisă posibilitatea ca la echipă să mai vină și alți jucători în afară de Risto Radunovic, jucător acontat deja de roș-albaștri, spunând că mai are nevoie de câțiva jucători pentru a completa lotul:

Toni Petrea, fericit după victoria de pe “Ion Oblemenco”: “Puteam să dăm mai multe”

“Am întâmpinat o rezistență bună din partea gazdelor în prima repriză. După pauză nu le-am mai dat nicio șansă. Am reușit să ne facem jocul de atac, puteam să dăm mai multe. Ne bucură victoria, dar trebuie să ne gândim acum la meciul viitor, pe care trebuie să îl câștigăm. 

ADVERTISEMENT

Eram obișnuiți cu Arena Națională, un stadion prietenos pentru noi. Am găsit varianta Mogoșoaia, e terenul bun, sper ca și după meciul de luni seara să fim prietenoși. Faptul că marcăm mult este îmbucurător. Trebuie să o luăm pas cu pas, să câștigăm multe puncte ca la final să fim sus. 

“Nu știu dacă este o idee foarte bună să începem așa de devreme”

Este o victorie importantă pentru noi, dar nu și decisivă. Pentru că este un sezon lung și trebuie să ne păstrăm ritmul. Suntem într-o situație inedită cu începerea campionatului atât de devreme. Nu știu cum va fi vremea, unde o să putem să ne antrenăm. 

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă este o idee foarte bună să începem așa de devreme, dar trebuie să ne pregătim foarte bine în cele 10 zile pe care le vom avea la dispoziție. Încerc să le transmit jucătorilor înainte de fiecare meci să formăm un grup unit pentru a putea câștiga trofee. 

“Mai avem nevoie de jucători, dar vom vedea ce putem realiza”

Sper ca în cel mai scurt timp să devenim o forță a campionatului. Momentan, nu am vorbit de alți jucători în afară de Radunovic. Ne concentrăm pe ultimul meci. Normal că se mai fac mișcări de trupe, mai avem nevoie de jucători, dar vom vedea ce putem realiza. 

ADVERTISEMENT

Știam că vor forța pe partea stângă a defensivei, mă gândeam că îl bagă și pe Bărbuț, cu viteză bună și am zis la pauză că poate Briceag ar face mai bine față pe partea stângă a defensivei. De asta am făcut schimbarea”, a spus Toni Petrea după meci.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 1,75 este cota pentru 1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT