Sport

Toni Petrea, ședință cu Florin Tănase și Tavi Popescu înainte de FCSB – FC Argeș! Ce le-a transmis antrenorul. Exclusiv

Florin Tănase și Octavian Popescu, doi dintre cei mai importanți jucători de la FCSB, au fost băgați în ședință de Toni Petrea înaintea meciului cu FC Argeș. Motivul: să evite cu orice preț cartonașele galbene.
02.05.2022 | 16:30
Toni Petrea sedinta cu Florin Tanase si Tavi Popescu inainte de FCSB  FC Arges Ce lea transmis antrenorul Exclusiv
Toni Petrea, alături de Octavian Popescu și Florin Tănase. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB joacă împotriva celor de la FC Argeș luni, de la ora 20:30, și roș-albaștrii speră să revină la două puncte de liderul CFR Cluj, care a reușit să treacă de Farul Constanța și să își conserve prima poziție.

Toni Petrea, ședință cu Florin Tănase și Tavi Popescu înainte de FCSB – FC Argeș!

FANATIK a aflat că Toni Petrea i-a băgat în ședință înainte de meci pe Florin Tănase și Octavian Popescu, singurii jucători de la FCSB care au câte trei cartonașe galbene și se află la un singur avertisment de suspendare.

ADVERTISEMENT

Antrenorul le-a transmis să nu comită niciun fault inutil și să nu comenteze la deciziile arbitrului pentru a nu risca un cartonaș galben. Pentru că dacă vor vedea un avertisment în meciul cu Argeș, cei doi ar fi suspendați pentru confruntarea cu Universitatea Craiova, de duminică.

Antrenorul FCSB nu concepe să joace în derby fără cei doi jucători de atac

Astfel, Toni Petrea speră ca Florin Tănase și Octavian Popescu, doi dintre cei mai importanți jucători de la FCSB să se ferească de incidente și să poată fi pe teren în confruntarea cu Universitatea Craiova, meci în care se poate decide titlul.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt singurii jucători aflați în această situație, având câte trei cartonașe galbene încasate și fiind la un pas de suspendare. FCSB trebuie să meargă ceas în ultimele patru meciuri pentru a câștiga titlul pentru prima dată în ultimii 7 ani.

CFR Cluj, presiune pe „roș-albaștri”! S-au distanțat din nou la cinci puncte

CFR Cluj a pus presiune pe roș-albaștrii cu victoria obținută în fața celor de la Farul Constanța, scor 1-0. După o primă repriză modestă, echipa lui Dan Petrescu a dat lovitura la una dintre puținele ocazii de gol, prin Daniel Birligea.

ADVERTISEMENT

Ardelenii au din nou 5 puncte avans și FCSB nu își permite niciun pas greșit pentru a depinde de ea în lupta la titlu. Roș-albaștrii devin campioni dacă vor câștiga toate cele patru meciuri rămase, ultima etapă programând duelul direct cu CFR Cluj.

FCSB – FC Argeș, ultimul meci al sezonului pe Arena Națională

Pentru FCSB este ultimul meci disputat pe Arena Națională în acest sezon. Roș-albaștrii nu vor putea juca un eventual meci decisiv pentru titlu cu CFR Cluj pe cel mai mare stadion al țării, Arena fiind închiriată pentru un festival de muzică.

ADVERTISEMENT

Astfel, meciul cu CFR Cluj se va disputa pe un alt stadion, iar cel mai probabil confruntarea se va disputa la Buzău, în condițiile în care stadionul Steaua rămâne inaccesibil FCSB-ului, la fel cum se întâmplă și cu închirierea stadionului Arcul de Triumf.

  • 3 cartonașe galbene au Florin Tănase și Octavian Popescu
  • 18 goluri a înscris Tănase pentru FCSB în acest sezon

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeş: 2,40 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT