Sport

Toni Petrea semnează pe încă un sezon cu FCSB. Gigi Becali confirmă FANATIK: „I-am micșorat contractul, dar…” Update exclusiv

Toni Petrea este pregătit să semneze noul contract cu FCSB. Tehnicianul va continua la roș-albaștri încă un an, dar cu alt salariu față de sezonul anterior, așa cum a scris FANATIK acum câteva zile.
07.06.2022 | 12:55
Toni Petrea semneaza pe inca un sezon cu FCSB Gigi Becali confirma FANATIK Iam micsorat contractul dar Update exclusiv
Toni Petrea mai bagă o fisă. Va încerca pentru a treia oară să câștige titlul cu FCSB după ce s-a înțeles cu Gigi Becali asupra noului contract
ADVERTISEMENT
07-06-2022
09:56

Gigi Becali: „Dacă se califică în grupele Conference, Petrea va avea iar 10.000 de euro!”

Patronul FCSB a vorbit despre noul și vechiul antrenor al echipei, Toni Petrea. Gigi Becali a confirmat informațiile dezvăluite de FANATIK despre înțelegerea financiară dintre părți.

I-am micșorat contractul, nu salariul, dar dacă se califică în grupele Conference League Toni Petrea va avea iar 10.000 de euro pe lună. Dacă nu se califică, îi tai salariul la jumătate”, a declarat Becali la ProArena.

Patronul roș-albaștrilor a făcut referire la bonusurile despre care a scris site-ul nostru și care-l pot readuce pe Toni Petrea la nivelul salarial din sezonul anterior.

07-06-2022
09:51

Toni Petrea, 47 de ani, va încerca în noul sezon să continue cu rezultate și mai bune munca la FCSB. După ce a ratat, pe final de play-off, titlul în fața celor de la CFR Cluj, Petrea a mai obținut o șansă de la Gigi Becali. Va primi o prelungire de contract.

Toni Petrea semnează noul contract cu FCSB. Va câștiga 8.000 de euro lunar, cu 2.000 mai puțin față de sezonul anterior!

La finalul partidei de la Buzău, 3-1 cu CFR Cluj, Toni Petrea a vorbit și despre viitorul lui ca tehnician la formația lui Gigi Becali. Tocmai i se terminase angajamentul semnat pe 16 noiembrie 2021, când l-a înlocuit pe Edi Iordănescu la FCSB.

ADVERTISEMENT

Depinde de mai multe lucruri rămânerea mea. Trebuie să vedem ce jucători rămân, cine pleacă şi situaţia mea contractuală. O să vedem zilele următoare când probabil vom discuta”, a spus Toni Petrea după meciul din ultima etapă.

Așa cum declara, Petrea a avut mai multe discuții cu Gigi Becali privind continuarea pe banca tehnică. A avut și el unele doleanțe, a avut și patronul condițiile sale, astfel că atingerea unui numitor comun a necesitat timp.

ADVERTISEMENT

FANATIK a scris acum două săptămâni despre impedimentul care stătea în calea finalizării negocierilor. Becali nu mai dorea să-i achite 10.000 de euro lunar lui Petrea, care dorea să obțină unele bonusuri de performanță, în primul rând de titlu.

Discuțiile lui Petrea cu Becali au ajuns la final. Se va face cum dorește patronul, dar și Petrea e mulțumit. Tehnicianul va semna pe încă un an cu FCSB, pe un salariu de 8.000 de euro lunar. Două mii mai puțin față de contractul anterior, dar cu bonusuri și alte prime e posibil să ajungă la aceeași remunerație. Deci e și ca Gigi, și ca Toni!

ADVERTISEMENT

Toni Petrea tocmai s-a întors în week-end din concediu ca să facă hârtiile cu Argăseală. Reunirea celor de la FCSB este pe 14 iunie

Totul va deveni oficial curând. Toni Petrea a fost plecat și el în vacanță cu familia câteva zile, dar a revenit în week-end la București. El se va întâlni cu Valeriu Argăseală pentru a parafa actele noului său contract la FCSB.

Am fost special la biroul lui Toni Petrea. I-am spus, dacă e adevărat că ai acceptat să semnezi cu noi pentru jucători, acum trebuie să rămâi pentru suporteri. Nu ne poți refuza! Ai susținerea noastră și îți cerem să rămâi. Dacă nu rămâi, să nu te mai întorci vreodată pentru că nu te vom mai susține. Suntem mai hotărâți ca niciodată să-l susținem și pe el, și pe jucători, pe toți. Acum arătăm cine e Steaua, cum îi spunem noi acestei echipe care nu a retrogradat vreodată” – Gheorghe Mustață, lider Peluza Nord FCSB

Apoi, pe 14 iunie, Toni Petrea se va prezenta la reunirea echipei. Va fi vizita medicală, apoi va trece la antrenamente în baza de la Berceni, pentru că FCSB nu va pleca în cantonament în străinătate. Exact cum s-a întâmplat și în pauza de iarnă. Internaționalii roș-albaștrilor vor mai primi circa 10 zile de vacanță după ce vor veni de la loturi.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea va încerca în noul sezon să câștige titlul. A fost de două ori aproape de obiectiv, dar l-a ratat de fiecare dată. Prima oară în sezonul 2020/2021, la finalul căruia a plecat și a venit Dinu Todoran în locul său. A doua oară luna trecută, când a ratat finala de titlu cu CFR după 2-2 cu FC Voluntari. De fiecare dată titlul a mers în Gruia.

  • 5.000 de euro pe lună a fost primul salariu lui Petrea ca antrenor principal. I l-a oferit Becali la FCSB în 2020, când antrenorul a câștigat singurul trofeu din palmares, Cupa în finala cu Sepsi
  • 25 de meciuri a stat Petrea pe banca roș-albaștrilor în sezonul anterior: 17 victorii, 5 remize și 3 eșecuri

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT