Sport

Toni Petrea și-a făcut praf un jucător în FCSB – CS Mioveni 0-0! Criză de nervi a antrenorului roș-albaștrilor: „Ce dai din mâini?! Pe cine cerți acum?”. Video

FCSB a remizat cu CS Mioveni, 0-0, în singura partidă amicală pe care roș-albaștrii au disputat-o în această iarnă. În timpul meciului, Toni Petrea, antrenorul FCSB-ului, l-a criticat dur pe fundașul Iulian Cristea.
15.01.2022 | 13:57
Toni Petrea sia facut praf un jucator in FCSB  CS Mioveni 00 Criza de nervi a antrenorului rosalbastrilor Ce dai din maini Pe cine certi acum Video
ADVERTISEMENT

FCSB a bifat un semieșec în amicalul cu CS Mioveni, scor 0-0. Aceasta este ultima partidă de pregătire, pentru roș-albaștri, înaintea derby-ului cu CFR Cluj, din campionat.

Toni Petrea l-a făcut praf pe Iulian Cristea, în FCSB – CS Mioveni 0-0

În minutul 80, Toni Petrea l-a criticat dur pe Iulian Cristea, după o fază periculoasă a celor de la CS Mioveni. Antrenorul bucureștenilor s-a arătat nemulțumit de faptul că fundașul său nu „a marcat” un jucător advers.

ADVERTISEMENT

„Iulică, ce dai din mâini?! E omul tău! Îți și spun: «În spatele tău!». Pe cine cerți acum? Cine-i de vină?”, a strigat Toni Petrea către Iulian Cristea.

Echipa de start a FCSB-ului din amicalul cu CS Mioveni: 99 Andrei Vlad – 23 Ovidiu Popescu, 17 Iulian Cristea, 4 Andrei Miron, 6 Denis Haruț – 8 Adrian Șut – 26 Răzvan Oaidă, 27 Darius Olaru (cpt) – 9 Octavian Popescu, 28 Claudiu Keșeru, 7 Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

Iulian Cristea, criticat și de Gigi Becali în trecut

În vară, după meciul FCSB – Șahtior Karagandy, 1-0, din turul 2 al preliminariilor Conference League, Gigi Becali a vorbit în termeni duri despre Iulian Cristea, din cauza unei gafe din finalul meciului.

Ba mai mult, la acel moment, latifundiarul din Pipera a declarat că îl va „suspenda” pentru una sau două etape pe fundașul în vârstă de 27 de ani.

ADVERTISEMENT

„Dacă faci o asemenea greșeală, te costă! (n.r.- cea din meciul cu Karagandy). Ce a făcut el, că puteam să luăm gol acolo.

Ei trebuie să știe ce se întâmplă dacă greșești la mine, trebuie să știe cât îl costă. Cred că maximum două etape va sta sau poate chiar una”, declara Gigi Becali, în vară, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Iulian Cristea a fost transferat de FCSB, în februarie 2019, de la Gaz Metan, pentru 150.000 de euro. Acesta mai are contract până în 2023 cu formația roș-albastră.

În prezent, FCSB se află pe locul 2 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 47 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate, la o distanță de zece lungimi față de liderul CFR Cluj.

În primul meci oficial din 2022, FCSB o va întâlni, acasă, pe campioana CFR Cluj. Partida este programată duminică, la ora 20:00, pe stadionul „Arena Națională”.

Sursa video: FCSB TV


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,85 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT