Fotbal intern

Toni Petrea și Thomas Neubert, o lună de când au preluat FCSB! Vestiarul este mulțumit de schimbare: “E altceva! Vorbește cu fiecare dintre noi!”. Exclusiv

20.08.2020 | 12:26
Toni Petrea si Thomas Neubert o luna de cand au preluat FCSB Vestiarul este multumit de schimbare E altceva Vorbeste cu fiecare dintre noi Exclusiv
ADVERTISEMENT

A trecut o lună de când Toni Petrea și Thomas Neubert au preluat conducerea tehnică a FCSB-ului. Gigi Becali a renunțat la Bogdan Argeș Vintilă înainte de finala României și noul antrenor a debutat la roș-albaștrii cu un trofeu. 

Bogdan Argeș Vintilă a rezistat 11 luni pe banca celor de la FCSB, însă nu a fost lăsat să încheie campionatul. Patronul Gigi Becali a explicat că Vintilă a pierdut vestiarul și că era depășit de situație, astfel că, a fost nevoit să îl schimbe.

ADVERTISEMENT

Latifundiarul i-a cerut ajutorul prietenului Laurențiu Reghecampf, care a fost de acord să renunțe la “secundul” Toni Petrea și la preparatorul fizic Thomas Neubert, permițându-le acestora să semneze cu FCSB.

Toni Petrea și Thomas Neubert, o lună de când au preluat FCSB! Vestiarul este mulțumit de schimbare

Din informațiile FANATIK, Toni Petrea și Thomas Neubert au reușit să schimbe lucrurile în vestiarul “greu” al celor de la FCSB și jucătorii sunt mulțumiți de schimbare și de antrenamentele pe care le fac:

ADVERTISEMENT

“S-a schimbat totul după venirea lor. Este altceva! Suntem mulțumiți de antrenamentele pe care le facem acum. Mai ales că Neubert vorbește cu fiecare dintre noi, explică, spre deosebire de ce a fost până acum”, s-au confesat jucătorii de la FCSB apropiaților.

Gigi Becali: ”Îmi pare rău de Vintilă. L-am simțit că este un antrenor cu suflet bun, dar într-un final a început să fie depășit de situație, iar echipa nu mai juca nimic”

Bogdan Argeș Vintilă a fost demis după ce echipa nu a reușit nicio victorie în cinci meciuri din play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1 după reluarea campionatului. Chiar dacă FCSB a învins în dublă manșă pe Dinamo, 5-0 și 1-0, victoria în derby nu i-a salvat postul lui Vintilă:

ADVERTISEMENT

”Îmi pare rău de Vintilă. L-am simțit că este un antrenor cu suflet bun, dar într-un final a început să fie depășit de situație, iar echipa nu mai juca nimic. Vouă vă plăcea cum jucam?

Ce vreți să îi fac eu lui Vintilă? Și unii jucători începuseră să comenteze despre el, iar Vintilă știe bine la ce mă refer. Când Vintilă mi-a cerut să aprob unele decizii de ale lui, am făcut-o, deși poate că unora dintre jucători nu le-a convenit, dar am zis să merg pe mâna antrenorului”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Neubert și Toni Pietre sunt mai tari decât Dan Petrescu!”

Toni Petrea și Thomas Neubert au condus echipa la finala Cupei României, câștigată de FCSB cu 1-0 în fața celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Noua conducere tehnică are acum ca obiectiv câștigarea titlului și calificarea în grupele Europa League.

”Neubert și Toni Pietre sunt mai tari decât Dan Petrescu! Știți de ce îi zic Toni Pietre? Eu îi spun, de fapt, Tony Piatră, dar acum îl alint, îi zic Toni Pietre. Ce treabă am eu cu Reghecampf, nu am antrenor?

Ce să mai vină? Petrea e principal acum, a învăţat elevul foarte bine lecţia. Întrebaţi-l pe Meme (n.r. – Mihai Stoica), el ştie mai bine, că stă acolo în fiecare zi.

Când am fost acolo, am zis că va fi o nouă eră: muncă, muncă şi iar muncă. După antrenamente să se gândească doar la somn şi mi-a zis Meme că aşa se întâmplă”, a spus Gigi Becali înainte de startul campionatului.

”Am zis că este nevoie de un șoc la echipă, iar Vintilă în față nu mi-a comentat nimic”

Bogdan Argeș Vintilă nu a plecat de la FCSB, Gigi Becali propunându-i un post de antrenor la echipa a doua a clubului, pe care a acceptat-o:

”Am zis că este nevoie de un șoc la echipă, iar Vintilă în față nu mi-a comentat nimic. Chiar mi-a lăsat impresia că este mulțumit că i-am oferit în continuare un loc de muncă la echipa a doua. Nu știu dacă este supărat, iar dacă este supărat, totuși este problema lui, nu a mea.

Eu i-am mulțumit pentru tot ce a făcut la echipă și am nevoie în continuare în club de un om ca el”, a explicat patronul FCSB.

FCSB a reluat pregătirea pentru noul sezon după problemele cu noul coronavirus de săptămâna trecută. Cei patru jucători depistați pozitiv (Gabriel Simion, Toma Niga, Răzvan Udrea și Alexandru Pantea) sunt în continuare izolați, dar lotul se pregătește normal începând de miercuri. Primul meci din noul sezon pentru FCSB se dispută sâmbătă, împotriva Astrei Giurgiu, de la ora 21:00.

  • 10.000 de euro este salariul lunar al lui Thomas Neubert la FCSB
  • 1 trofeu a câștigat FCSB în Cupa României

  • (P) Cota BETANO pentru Astra – FCSB: 6,65 este cota pentru „peste 4,5 goluri“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT