Sport

Toni Petrea, surprins după victoria la scor a FCSB-ului: “Nu mă gândeam!”. Ce spune despre evoluţia lui Florinel Coman

FCSB a câştigat cu 4-0 meciul de pe terenul Farului Constanţa şi revine la două puncte de liderul CFR Cluj. Toni Petrea a fost fericit la finalul meciului că jucătorii pot să se exprime foarte bine sub presiune.
25.04.2022 | 23:28
Toni Petrea surprins dupa victoria la scor a FCSBului Nu ma gandeam Ce spune despre evolutia lui Florinel Coman
Toni Petrea, pe banca celor de la FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat fără drept de apel meciul cu Farul Constanţa, scor 4-0. Roş-albaştrii au făcut un meci aproape perfect în faţa echipei lui Hagi şi revin la două puncte de liderul CFR Cluj, cu două etape înainte de final.

Toni Petrea, surprins după victoria la scor a FCSB-ului: “Nu mă gândeam decât la cele trei puncte”

Toni Petrea a fost fericit de prestaţia jucătorilor săi şi a spus la finalul meciului cu Farul Constanţa că speră ca aceste evoluţii excelente să continue şi în următoarele etape din play-off:

ADVERTISEMENT

“Este o victorie importantă pentru noi. Rămânem în lupta pentru primele locuri. Este un joc pe care l-am controlat, am marcat trei goluri în prima parte. În a doua parte am mai redus motoarele. Scorul este puţin surprinzător pentru mine. Nu mă gândeam decât la cele trei puncte.

Dar sunt fericit. Coman a avut o primă parte foarte bună, apoi s-a sufocat puţin în repriza a doua. Ne-a şi spus la un moment dat. I-am dat libertate acolo în faţă şi a jucat foarte bine. Noi avem jucătorii desemnaţi să bată. 

ADVERTISEMENT

“Adversarele noastre câştigă, pun presiune pe noi”

Primul este Florin Tănase, e normal să fie aşa pentru că a marcat destul de multe goluri de la 11 metri. Ţinând cont de faptul că ultimele două play-off-uri le-am pierdut cum le-am pierdut, s-a acumulat o experienţă.

Putem vorbi de o maturitate a lor. Mai sunt patru meciuri foarte foarte grele. Adversarele noastre câştigă, pun presiune pe noi şi mă bucur că jucătorii pot să se exprime foarte bine în aceste momente.

ADVERTISEMENT

“Cred că totul se va juca pe teren şi pentru publicul neutru cred că este un spectacol foarte frumos”

Le spun şi la antrenamente să se bucure de aceste momente, de aceste meciuri cu echipe bune. Cred că totul se va juca pe teren şi pentru publicul neutru cred că este un spectacol foarte frumos.

Nu ştiu ce a spus Florinel. Eu am 25 de jucători cu care trebuie să comunic şi cărora trebuie să le transmit”, a spus Toni Petrea la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Cu patru etape înainte de final, FCSB este la două lungimi de CFR Cluj. Dacă diferenţa se va păstra, ultima etapă se va disputa cu titlul pe masă, FCSB primind vizita celor de la CFR Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeş: 1,50 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT