Fotbal intern

Tony, fostul fundaș legendar al lui CFR Cluj, se implică în scandalul momentului: „Minteuan are dreptate!”. Cum a ratat transferul la FCSB

14.05.2020 | 13:44
Tony fostul fundas legendar al lui CFR Cluj se implica in scandalul momentului Minteuan are dreptate Cum a ratat transferul la FCSB
ADVERTISEMENT

Tony da Silva, fostul fundaș legendar al lui CFR Cluj, a povestit că trebuia să ajungă inițial la FCSB și nu în „Gruia”, dar faptul că în echipa clujenilor erau mai mulți fotbaliști portughezi l-au determinat să refuze oferta „roș-albaștrilor”.

Totodată, Tony a vorbit și despre scandalul dintre Dan Petrescu și Alin Minteuan anunțat în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Tony se implică în scandalul dintre Alin Minteuan și Dan Petrescu

Tony, fosul fundaș al CFR-ului, a vorbit despre scandalul dintre Alin Minteuan și Dan Petrescu, ceartă anunțată în exclusivitate de FANATIK:

„Am citit și eu despre problemele dintre Minteuan și Dan Petrescu. Dar nu știm exact ce a fost. Dacă eram în locul lui Minteuan aș fi făcut la fel. Are dreptate să-și ceară banii, a muncit pentru ei.

ADVERTISEMENT

Noi trebuie să fim serioși când muncim și așteptăm același lucru în schimb. Întrebați-i pe Mara și pe restul din conducere dacă au renunțat la bani? Eu nu cred că au renunțat la bani. Nu trebuie să fii mincinos. Eu sunt plătit în acest moment”, a spus Tony pentru prosport.ro.

Tony, fostul fundaș al lui CFR Cluj, a recunoscut că trebuia să ajungă la FCSB

Tony a vorbit despre faptul că transferul său la CFR Cluj a fost neașteptat, mai ales pentru că el venise în România pentru a semna cu FCSB: Râd și acum când îmi amintesc cum am ajuns la CFR Cluj. Am plecat din Portugalia pentru a semna cu Steaua.

ADVERTISEMENT

Pe drum am primit un telefon de la Semedo, care mi-a spus să merg la CFR că sunt mai mulți portughezi. Când am ales să merg la CFR am câștigat mai puțini bani decât mi-ar fi oferit Gigi Becali. 

Am mers la CFR pentru a scrie istorie. Dacă câștigam titlul cu Steaua era normal. Steaua era atunci în cupele europene, avea o echipă foarte bună. Am ales CFR Cluj pentru că îmi era frică de faptul că nu mă pot acomoda în altă parte”.

ADVERTISEMENT

„La CFR erau mulți portughezi. Din prima zi în care am ajuns acolo m-am simțit ca acasă. Eram ca o familie. Eu niciodată n-am fost un mare jucător, n-am fost Ronaldo sau Hagi, eu am fost muncitor.

Cel mai mare salariu pe care l-am avut la CFR a fost de 14.000 de euro lunar, dar luam și prime mari. Când am ajuns la Cluj stadionul nu avea nici tribune. Eu sunt mândru de cum e CFR acum”, a mai spus Tony pentru Prosport.

ADVERTISEMENT