Carousel hot news

Un adversar din grupe putea să joace la Steaua: “Am vrut să semnez cu ei, dar nu mă respectau”

FCSB va juca în Grupa G din Europa League cu Viktoria Plzen, Hapoel Be'er Sheva şi Lugano. Steliştii au nimerit în una dintre cele mai uşoare grupe, iar printre adversari se numără şi foşti...
Autor: Razvan Nicolae | 25.08.2017 | 16:29
Un adversar din grupe putea să joace la Steaua:

FCSB va juca în Grupa G din Europa League cu Viktoria Plzen, Hapoel Be’er Sheva şi Lugano. Steliştii au nimerit în una dintre cele mai uşoare grupe, iar printre adversari se numără şi foşti jucători din Liga 1. La Hapoel Be’er Sheva joacă Tony Nwakaeme, fost fotbalist la U Cluj şi Petrolul Ploieşti.

Fostul atacant al “şepcilor roşii” a fost la un pas să ajungă la Steaua în trecut. După ce a plecat de la Petrolul Ploieşti, Tony Nwakaeme, a fost invitat să susţină vizita medicală, însă nu a ajuns la o înţelegere în privinţa contractului, acesta susţinând că a simţit că o să fie păcălit.

Tony Nwakaeme FCSB. Cât putea să câştige la Steaua

“După ce am plecat de la Petrolul am fost la Bucureşti şi urma să semnez cu Steaua. M-am întâlnit cu Mihai Stoica şi mi-a spus să dau nişte teste medicale. Am zis că le dau, dar apoi am simţit că vrea să mă păcălească. Mi-a spus că am probleme la picior, că sunt slăbit din punct de vedere fizic, dar cu toate acestea mi-a oferit un contract. Punea problema în felul următor: “Tu ai probleme, dar uite, noi chiar şi aşa, te vrem la echipă. Era ca şi cum mi-ar fi făcut ei un favor. Mi-au dat un contract undeva la 5000 de euro. Am zis că nu rămân. Aveam de gând să semnez cu ei, dar am simţit că nu mă respectă. Am o meserie, avem o carieră şi muncim inclusiv pentru bani. Ce fotbalist nu se gândeşte la traiul său”, a declarat Tony Nwakaeme pentru actualdecluj.ro.

Tony Nwakaeme joacă la Hapoel Be’er Sheva din 2015, atacantul bifând 67 de prezenţe şi 25 de goluri marcate la formaţia din prima ligă din Israel. În trecut, fotbalistul de 28 de ani a mai jucat la Arieşul Turda şi Hapoel Ra’anana. Nigerianul a fost considerat unul dintre cei mai buni fotbalişti străini din prima ligă a Israelului în perioada în care a evoluat pentru Hapoel Ra’anana.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!