Life

Cunoscutul Tony Poptămaș și trupa Desperado au lansat hitul anului. În America, ar rupe topurile! Cum sună piesa în stil ” Ed Sheeran”. Video

16.09.2020 | 11:11
Cunoscutul Tony Poptamas si trupa Desperado au lansat hitul anului In America ar rupe topurile Cum suna piesa in stil  Ed Sheeran Video
Povestea piesei „You re a beauty”, lansată de Tony Poptămaș și trupa Desperado
ADVERTISEMENT

Tony Poptămaș a lansat o nouă melodie alături de trupa Desperado, cu care a reușit câteva performanțe demne de notat în industria muzicală.

Artistul a cărui popularitate este uriașă pe rețelele de socializare a lansat melodia „You re a beauty”, o piesă în stilul Ed Sheeran, ce ar face furori în topurile din Statele Unite! Piesa, una country-rock-pop, sună excepţional și promite, având în vedere că în ultimele luni piața muzicală este dominată doar de genurile trap și manele.

ADVERTISEMENT

Melodia este ca o gură de aer proaspăt, iar Tony este entuziasmat cu privire la colaborarea cu Desperado și speră că va reuși să ajungă la inimile românilor.

Tony Poptămaș a scos o nouă melodie împreună cu Desperado

Cântărețul este extrem de cunoscut mai ales fanilor competiției Eurovision, unde a avut câteva prestații interesante.

ADVERTISEMENT

A participat la Selecția Națională în anii 2006, 2007 și 2010, în două ocazii cu trupa Desperado, iar acum zece ani cu Luminița Anghel.

În selecția Eurovision România a luat de două ori locul al doilea și o dată s-a clasat pe locul patru. Merită menționat și premiul pe care l-a luat la un alt festival important de la noi. A obținut Cerbul de bronz în 2008, în cadrul competiției Cerbul de Aur.

ADVERTISEMENT

Povestea piesei „You re a beauty”, lansată de Tony Poptămaș și trupa Desperado

Revenind la premiera muzicală de azi noapte, artistul a scris pe pagina personală de Facebook, una din cele mai urmărite din România, despre povestea noii sale melodii.

„”You’re a beauty ” este povestea unui cowboy care zboară spre Nashville iar pe avion se îndrăgostește de o față superbă. Dar,în curând își va da seama că ea are un viitor dar mai ales un trecut dubios iar în naivitatea sa, el își propune să o salveze.

ADVERTISEMENT

Dragostea e oarbă dar de multe ori ciudată și chiar caraghioasă. “You’re a beauty” este varianta în limba engleză a piesei “Frumoasa dar a nimănui” și amândouă vor fi prezente pe noul album Desperado care va apărea în 2021”, este descrierea făcută de Sandy Deac piesei scoase de cântărețul din Târgu Mureș.

ADVERTISEMENT