ADVERTISEMENT
Life

Cunoscutul Tony Poptămaș și trupa Desperado au lansat hitul anului. În America, ar rupe topurile! Cum sună piesa în stil ” Ed Sheeran”. Video

Autor: Dan Suta | 16.09.2020 | 11:11
Cunoscutul Tony Poptămaș și trupa Desperado au lansat hitul anului. În America, ar rupe topurile! Cum sună piesa în stil
Povestea piesei „You re a beauty”, lansată de Tony Poptămaș și trupa Desperado

Tony Poptămaș a lansat o nouă melodie alături de trupa Desperado, cu care a reușit câteva performanțe demne de notat în industria muzicală.

ADVERTISEMENT

Artistul a cărui popularitate este uriașă pe rețelele de socializare a lansat melodia „You re a beauty”, o piesă în stilul Ed Sheeran, ce ar face furori în topurile din Statele Unite! Piesa, una country-rock-pop, sună excepţional și promite, având în vedere că în ultimele luni piața muzicală este dominată doar de genurile trap și manele.

Melodia este ca o gură de aer proaspăt, iar Tony este entuziasmat cu privire la colaborarea cu Desperado și speră că va reuși să ajungă la inimile românilor.

ADVERTISEMENT

Tony Poptămaș a scos o nouă melodie împreună cu Desperado

Cântărețul este extrem de cunoscut mai ales fanilor competiției Eurovision, unde a avut câteva prestații interesante.

A participat la Selecția Națională în anii 2006, 2007 și 2010, în două ocazii cu trupa Desperado, iar acum zece ani cu Luminița Anghel.

ADVERTISEMENT

În selecția Eurovision România a luat de două ori locul al doilea și o dată s-a clasat pe locul patru. Merită menționat și premiul pe care l-a luat la un alt festival important de la noi. A obținut Cerbul de bronz în 2008, în cadrul competiției Cerbul de Aur.

Povestea piesei „You re a beauty”, lansată de Tony Poptămaș și trupa Desperado

Revenind la premiera muzicală de azi noapte, artistul a scris pe pagina personală de Facebook, una din cele mai urmărite din România, despre povestea noii sale melodii.

ADVERTISEMENT

„”You’re a beauty ” este povestea unui cowboy care zboară spre Nashville iar pe avion se îndrăgostește de o față superbă. Dar,în curând își va da seama că ea are un viitor dar mai ales un trecut dubios iar în naivitatea sa, el își propune să o salveze.

Dragostea e oarbă dar de multe ori ciudată și chiar caraghioasă. “You’re a beauty” este varianta în limba engleză a piesei “Frumoasa dar a nimănui” și amândouă vor fi prezente pe noul album Desperado care va apărea în 2021”, este descrierea făcută de Sandy Deac piesei scoase de cântărețul din Târgu Mureș.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!