ADVERTISEMENT
Fotbal international

Top 10 al celor mai căutați sportivi pe google în 2019. Neymar, Ibrahimovic și Casillas, bătuți de un jucător de fotbal american

Autor: Adrian Baciu | 16.12.2019 | 11:39
Top 10 al celor mai căutați sportivi pe google în 2019. Neymar, Ibrahimovic și Casillas, bătuți de un jucător de fotbal american
Top 10 al celor mai căutați sportivi pe google în 2019. Neymar, Ibrahimovic și Casillas, bătuți de un jucător de fotbal american. Sursa foto: hepta.ro

Anul 2019 a fost unul extrem de alert pentru marile nume din sportul mondial. Am avut un sezon cu multe evenimente în sport, de la performanțe deosebite până la scandaluri de notorietate. Toate aceste lucruri au fost cântărite și evaluate de fani, iar rezultatul s-a văzut în căutările evenimentelor și a sportivilor pe google.

ADVERTISEMENT

Top 10 al celor mai căutați sportivi pe google în 2019. Neymar și Ibrahimovic bătuți de un jucător de fotbal american

În sport, ca de altfel în toate domeniile, se spune că scandalul atrage. Ei bine, acest lucru s-a dovedit și atunci când au venit rezultatele care au arătat care au fost cei mai căutați sportivi pe google în 2019.

Top 10 al acestui clasament are nume care s-au remarcat prin performanță, însă și prin scandalurile din ultimul sezon. Găsim aici nume de top din fotbalul mondial, dar și sportivi din alte discipline, precum baseball sau fotbal american.

ADVERTISEMENT

Unele nume apar în acest top prin prisma performanței sportive, cum e cazul puștiului Ansu Fati, iar alții pe fondul scandalurilor în care au fost implicați, vedem situația lui Neymar și a disputei sale cu fanii lui PSG pe seama plecării de la Paris.

Antonio Brown, cel mai căutat sportiv pe google în 2019

Messi? Ronaldo? Federer? Nadal? Nu! Niciunul dintre ei nu s-a clasat măcar în top 10 al celor mai căutați sportivi din lume pe google în 2019. Lider în acest top este Antonio Brown, un jucător din NFL care s-a remarcat prin scandaluri.

ADVERTISEMENT

Brown a jucat doar un meci în acest sezon la Oakland Raiders, însă disputele sale cu antrenorii au fost gustate de publicul larg, dovadă fiind locul său în topul google.

Un alt caz care a avut la bază scandaluri și multe episoade controversate, mult discutatul transfer al lui Neymar de la PSG în La Liga, a fost extrem de căutat pe google. Brazilianul, care a dus un conflict și cu fanii de pe Parc des Princes, ocupă locul 2 în topul căutărilor.

ADVERTISEMENT

În top 10 mai avem sportivi care nu s-au remarcat neapărat prin performațe, ci prin dispute extra-sportive. Astfel, duelurile verbale dintre Alex Morgan și Mega Rapinoe cu președintele american Donald Trump, pe seama egalității în fotbal, le-a adus în top.

Din fotbalul european îi mai găsim în acest clasament google pe Iker Casillas (cel care a avut mari probleme de sănătate în prima parte a anului), pe Zlatan Ibrahimovic (mereu între cei mai căutați sportivi) și pe puștiul Barcelonei Ansu Fati.

ADVERTISEMENT

Iată top 10 al celor mai căutați sportivi pe google în 2019:

 1. Antonio Brown (fotbal american)
 2. Neymar (PSG)
 3. Bryce Harper (baseball)
 4. David Ortiz (baseball)
 5. Alex Morgan (fotbal feminin)
 6. Andrew Luck (fotbal american)
 7. Megan Rapinoe (fotbal feminin)
 8. Iker Casillas
 9. Zlatan Ibrahimovic
 10. Ansu Fati
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
 • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
 • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!