Life

Top 10 cele mai bune rase de câini pentru o familie care are copii. Devin imediat cei mai buni prieteni ai voștri

Top 10 cele mai bune rase de câini pentru o familie care are copii. Acestea sunt cele mai potrivite pentru micuți și pot deveni imediat prieteni.
27.05.2023 | 17:52
Top 10 cele mai bune rase de caini pentru o familie care are copii Devin imediat cei mai buni prieteni ai vostri
Topul 10 de rase de câini pentru o familie cu copii. Foto: Cocker Spaniel / Pixabay
ADVERTISEMENT

Top 10 cele mai bune rase de câini pentru o familie care are copii. Aceștia se împrietenesc repede cu cei mici, dar și cu adulții.

Topul 10 de rase de câini pentru o familie cu copii

Câinii potriviți pentru o familie sunt cei sociabili, jucăuși, de o talie potrivită pentru ca cei mici să se poată juca cu ei. Desigur, aceștia trebuie să fie și răbdători cu copiii.

ADVERTISEMENT

Iată un top al celor zece rase de câini pentru o familie cu copii. Mopșii sunt câini perfecți pentru familiile cu copii deoarce nu latră mult și nu îi sperie pe cei mici.

De asemenea, au o statură mică ce nu îi face doar adorabili, ci și mai potriviți pentru copiii mai mici. Sunt calmi și dispuși să se joace toată ziua.

ADVERTISEMENT

Bulldogul este o altă rasă potrivită pentru o familie cu copii. Acesta este un animal devotat și se bucură de fiecare dată să aibă o companie.

Un alt atuu al acestui animal este că se înțelege bine cu alte specii inclusiv cu pisicile. Ei au tendința de a proteja copiii în fața oricărui pericol.

ADVERTISEMENT

Beagle este o altă rasă potrivită. Este un animal simpatic și mereu prietenos, cu oamenii și cu alte animale. Îi place să dea și să îi fie oferită atenție din plin!

Ce alte rase mai sunt bune pentru o casă cu copii

Golden Retriever. Este un animal perfect pentru o familie cu copii deoarece îi place mult să se joace. Este răbdător și afectuos cu copiii.

ADVERTISEMENT

Collie face parte din cele mai bune rase de câini pentru o familie cu copii. Este un câini care nu are tendințe agresive. Îi place mult să stea afară, așa că e bun pentru o familie cu multe activități zilnice.

Cavalier King Charles Spaniel este un companion bun pentru o familie cu copii deoarece îi place să își protejeze stăpânii. Este plin de energie și loial, scrie dogtime.com.

Bichon Frisé este un câine mereu fericit să aibă copii în preajmă. Este prietenos și cu cei necunoscuți, lucru care îl face perfect pentru familie.

Havanese sunt câini potriviți pentru familiile cu copii mici. Sunt mereu puși pe șotii și pot deveni ușor cei mai buni prieteni ai copilului.

Cocker Spaniel este o altă rasă bună pentru familiile cu copii, îi place și în casă, dar și afară. Setter Irlandez este o altă rasă din top.

Acești câini îl fac pe copil să se miște mai mult, pentru că iubește să alerge. Este mai potrivit într-o casă cu copii mai mari.

ADVERTISEMENT